Βίκυ Καρατζόγλου - Τα Όνειρα Μου Αληθινά / Νέο άλμπουμ!

 
Βίκυ Καρατζόγλου
«Τα Όνειρα Μου Αληθινά» 
    

Μια νέα, αλλά ήδη αγαπημένη, ερμηνεύτρια, η Βίκυ Καρατζόγλου, που έχει ξεχωρίσει μέσα από τις εμφανίσεις της σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, παρουσιάζει το πρώτο της δισκογραφικό βήμα που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records. Τίτλος του άλμπουμ «Τα όνειρά μου αληθινά» - από στίχο του Νίκου Μωραΐτη, μέσα από το τραγούδι «Όνειρο» που ήδη παίζεται στα ραδιόφωνα κι έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Η Βίκυ Καρατζόγλου έγινε γνωστή πριν μερικά χρόνια μέσα από τη μουσικοθεατρική παράσταση «Ήρωες», ενώ έχει συνεργαστεί με σημαντικούς ανθρώπους του χώρου όπως τους: Γλυκερία, Χρήστο Νικολόπουλο, Χρήστο Θηβαίο, Γιάννη Κότσιρα, Νίκο Πλατύραχο κ.ά.  Ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για την αισθαντική φωνή της. Η ερμηνεία της αιχμαλωτίζει τον ακροατή από τους πρώτους στίχους - η αφοπλιστική αμεσότητα και η ειλικρίνεια που την χαρακτηρίζουν, «ανοίγουν δρόμο» στο βελούδινο ηχόχρωμά της.

Το άλμπουμ περιέχει 10 τραγούδια και δε θα μπορούσε να είχε άλλο τίτλο, μιας και κάποια από τα όνειρα της Βίκυς Καρατζόγλου γίνονται πραγματικά σε αυτο το πρώτο ηχογράφημα. Δημιουργοί όπως οι Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Μωραΐτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μπάμπης Βαρθακούρης, Βαγγέλης Μαχαίρας, Σάννυ Μπαλτζή, Γρηγόρης Πετράκος, Νίκος Μερτζάνος, Μαρία Μουγιακάκου και Σταύρος Σταύρου έγραψαν αυτά τα 10 υπέροχα κομμάτια ειδικά για τη Βίκυ, που αποτελούν ένα μεγάλο και γερό σκαλοπάτι για την πορεία της στο ελληνικό τραγούδι. Η ενορχήστρωση των τραγουδιών έγινε από τον Βαγγέλη Μαχαίρα και τον Νίκο Καλαντζάκο.

Από την ερωτική «Περηφάνια» και το ταξιδιάρικο «Ό,τι Δεν Ήμουνα» στο χασάπικο «Αφίλητα Φιλιά», και από το κιθαριστικό ντουέτο με τον Χρήστο Θηβαίο «Μένω Εδώ» και το jazzy «Κουμάντο Κάνει Η θάλασσα» στο ζεϊμπέκικο «Γενναίες Μοναξιές», το «Τα Όνειρά Μου Αληθινά» είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άλμπουμ που ξετυλίγει κάθε ερμηνευτική πτυχή της Βίκυς Καρατζόγλου και ακούγεται σαν «Τα Όνειρα Που Ποτέ Δεν Παν’ Χαμένα».

Το άλμπουμ «Τα Όνειρα Μου Αληθινά» κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Βίκυ Καρατζόγλου - Τα Όνειρα Μου Αληθινά

Εταιρεία: Feelgood Records
Κυκλοφορία: 24/3/2016
 
Tracklist
 

01. Αφίλητα Φιλιά

02. Άσε Με Λοιπόν Να Φύγω

03. Περηφάνια

04. Ό,τι Δεν Ήμουνα

05. Όνειρο

06. Κουμάντο Κάνει Η Θάλασσα

07. Γενναίες Μοναξιές

08. Μη Φοβηθείς

09. Μένω Εδώ

10. Θα Γυρίσω Σε Μένα

 

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη