Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης & Μιχάλης Κουμπιός - Τσικάρι΄μ / Νέο Άλμπουμ!

 Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης & Μιχάλης Κουμπιός
«Τσικάρι΄μ»

 

Ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης τραγουδάει Μιχάλη Κουμπιο "Τσικάρι’μ" Δίσκος με ενέργεια, σπουδή και άποψη που συγκινεί και ισορροπεί υποδειγματικά ανάμεσα στη μελαγχολία και στη χαρά, ανάμεσα στη νοσταλγία και στη διαχρονικότητα.

Ένα άλμπουμ που φιλοδοξεί να συστήσει στο ευρύ κοινό τον ερμηνευτή Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη ο οποίος με θέρμη αποδίδει τα τραγούδια του Μιχάλη Κουμπιού. Με μια μοναδική φωνητική ευελιξία, εύστοχη τεχνική και συναισθηματική απόδοση, ο Κωνσταντίνος εναλλάσσεται και περνά από την κλασική μουσική σε ήχους παράδοσης, ήχους ελληνικούς, βυζαντινούς, λαϊκούς, πάντα με έναν «λόγιο» τρόπο, καταθέτοντας τη δική του φωνητική ταυτότητα.

Στα τραγούδια αναδιπλώνεται η ελληνική μουσική παράδοση φιλτραρισμένη από την ιδιοσυγκρασία και την προσωπικότητα του Μιχάλη Κουμπιού. Είναι τραγούδια που μας καλούν να ακολουθήσουμε τις εσωτερικές τους δονήσεις και να γίνουμε όλοι μια αγκαλιά.

Ανάμεσα στα τραγούδια και δύο οργανικά που αποδίδει ο σολίστ της ποντιακής λύρας Ματθαίος Τσαχουρίδης. Μουσικός με σπάνιες δεξιοτεχνικές αρετές, σπουδαία αισθητική προσέγγιση, έντονη διάθεση αναζήτησης, εκφραστική ελευθερία και ανοιχτούς ορίζοντες.

Τα δύο ντουέτα του δίσκου ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης τα μοιράζεται με τον αδερφό του Ματθαίο Τσαχουρίδη (Φυγή) και την Αρετή Κετιμέ ( Διπλό φεγγάρι).

Τους στίχους των τραγουδιών υπογράφουν οι: Γρηγόρης Αναστασιάδης, Τάσος Βουγιατζής, Νίκος Γαλανιάδης, Ηλίας Κατσούλης, Γιώργος Κοροπούλης, Γιώργος Πολυμενάκος, Νίκος Σταθόπουλος.

Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://KonstantinosTsahouridis.lnk.to/TsikariMPR

Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης & Μιχάλης Κουμπιός - Τσικάρι΄μ

Εταιρεία: MINOS EMI
Κυκλοφορία: Ιούνιος /2017
 
Tracklist 

01 ΑΡΓΩ (σολίστ Ματθαίος Τσαχουρίδης)
02 ΦΥΓΗ (συμμετέχει ο Ματθαίος Τσαχουρίδης)
03 ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ
04 ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑ
05 ΔΙΠΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (συμμετέχει η Αρετή Κετιμέ)
06 ΤΣΙΚΑΡΙ Μ’
07 ΑΝΑΣΤΕΝΑΡΙΚΟ
08 ΟΜΟΡΦΑ ΤΑΞΙΔΙΑ
09 ΣΑΝΤΑ (σολίστ Ματθαίος Τσαχουρίδης)
10 ΠΕΛΑΓΟ Ο ΝΟΥΣ
11 ΖΑΡΙΑ
12 ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΧΑΡΑ (remix bar by Andreas Markatis)

video

Ευρετήριο

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη