Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη / Νέο Άλμπουμ!

 Παναγιώτης Μάργαρης
«Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη»

 

“Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη”.  Δώδεκα αριστουργήματα του παγκόσμιας εμβέλειας του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, περιλαμβάνει το νέο άλμπουμ του Παναγιώτη Μάργαρη με τίτλο “Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη”.

Στη συγκεκριμένη δισκογραφική δουλειά, ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας διασκεύασε και ερμήνευσε στην κλασική κιθάρα υπέροχα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη όπως “Το τρένο φεύγει στις οκτώ”, “Άρνηση”, “Την πόρτα ανοίγω το βράδυ”, “Νύχτα μαγικιά”, “Κάποτε θα ‘ρθουν”, “Χάθηκα” κ.α. Η συγκλονιστική μουσική του Μίκη μέσα από την γοητεία και το ταπεραμέντο της κλασικής κιθάρας του Παναγιώτη. 

Ένα cd το οποίο πλημμυρίζει από συναισθήματα. Πάθος, λυρισμός, έρωτας, αγάπη, υπερηφάνεια, τρυφερότητα και βαθειά ψυχή αγκαλιάζουν  με μαγικό τρόπο το άλμπουμ. 

Συμμετέχουν δύο νέες ερμηνεύτριες, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της Βασιλική Στεφάνου και η εξαιρετική λυρική μέτζο σοπράνο Ανδριάνα Λυκούρεση.

Ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε για το album αυτό:
“Αγαπητέ μου Παναγιώτη,
Άκουσα την τελική μορφή της δουλειάς σου και σπεύδω να σ’ ευχαριστήσω και να σε συγχαρώ.
Σεβάστηκες απόλυτα το έργο μου και προχώρησες με φαντασία και ευρηματικότητα αναδεικνύοντας την κιθάρα σε κορυφαίο όργανο μουσικής έκφρασης εκμεταλλευόμενος όλα τα πλούσια στοιχεία της που αναδείξανε όλες τις πτυχές της μουσικής μου.
Εύχομαι η προσπάθειά σου να έχει την απήχηση που της αξίζει.
Σε χαιρετώ με αγάπη,
Μίκης Θεοδωράκης”
Αθήνα 8/05/2017

Ο Παναγιώτης Μάργαρης ερμηνεύει Μίκη Θεοδωράκη

Εταιρεία: Polymusic
Κυκλοφορία: Σεπτέμβριος / 2017
 

video

Ευρετήριο

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη