Jazz tribute to Manos Hadzidakis - Απονομή Πλατινένιου Δίσκου στον Δημήτρη Καλαντζή και τους συνεργάτες του για το Άλμπουμ !

 Dimitris Kalantzis quintet
«Jazz tribute to Manos Hadzidakis»

 

Απονομή Πλατινένιου Δίσκου στον Δημήτρη Καλαντζή & τους συνεργάτες του για το άλμπουμ Mano’s – Jazz Tribute to Manos Hadjidakis

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση του Dimitris Kalantzis quintet στον κατάμεστο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, έγινε η απονομή ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΥ ΔΙΣΚΟΥ στον Δημήτρη Καλαντζή & τους συνεργάτες του για τις πλατινένιες πωλήσεις του άλμπουμ Mano’s – Jazz Tribute to Manos Hadjidakis που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Την απονομή έκανε στα παρασκήνια η διευθύντρια της Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, τονίζοντας στην εισαγωγή της «πόσο σπάνιο είναι στις μέρες μας αυτό το ύψος πωλήσεων & μάλιστα για ένα jazz άλμπουμ». «Η εμπορική επιτυχία του», όπως συμπλήρωσε, «φανερώνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που εκτιμά τις καλές δισκογραφικές κυκλοφορίες & μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να το τροφοδοτούμε».

Πλατινένιο δίσκο παρέλαβαν, εκτός από τα μέλη του Dimitris Kalantzis quintet, η Καμεράτα -Oρχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ο μαέστρος Μίλτος Λογιάδης & ο ενορχηστρωτής των εγχόρδων Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ακολούθησε η προγραμματισμένη συναυλία του Dimitris Kalantzis Quintet στον γεμάτο από κόσμο δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ένα μουσικόφιλο κοινό που είχε έρθει για να απολαύσει live τις jazz εκτελέσεις αγαπημένων συνθέσεων του Μάνου Χατζιδάκι, που περιέχονται στον πλατινένιο δίσκο.
Ήταν μια μαγική βραδιά.

Dimitris Kalantzis quintet - Jazz tribute to Manos Hadjidakis

Εταιρεία: Cobalt music
Κυκλοφορία: 15/8/2011
 
Tracklist 

01 Πέρα Στο Θολό Ποτάμι | Away On The Misty River
02 Χορός (Παραμύθι Χωρίς Όνομα) | Dance (A Tale With No Name)
03 Η Μπαλάντα Του Οδοιπόρου | Ballad Of The Wayfarer
04 Ο Κόσμος Σου Να Είμαι Εγώ | May I Be Your World (Dedication)
05 Το Τραγούδι Του Δρόμου | Street Song
06 Μια Πόλη Μαγική | A Magical City
07 Θάλασσα Πλατειά | Wide-Open Sea
08 Μια Παναγιά | A Virgin (Family Song)
09 Η Μπαλάντα Των Αισθήσεων Και Των Παραισθήσεων | The Ballad Of Feelings And Hallucinations (The Martlet's Tale)

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη