Νίνο Ξυπολιτάς - Γράφω Την Τύχη μου, Χαθήκαμε, Μεγάλος Έρωτας / Τριλογία νέο EP!


Νίνο Ξυπολιτάς
«Γράφω την τύχη μου, Χαθήκαμε, Μεγάλος Έρωτας» 

 

Ο Νίνο Ξυπολιτάς, ένας πραγματικός καλλιτέχνης, πάντα αινιγματικός και μυστηριώδης, σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής του μας παρουσιάζει μια οπτικοακουστική τριλογία, που χαρίζει μια διαφορετική αίσθηση για πρώτη φορά στα δεδομένα της Ελληνικής δισκογραφίας.

‘"Γράφω την τύχη μου’" "Χαθήκαμε" "Μεγάλος Έρωτας’" είναι οι 3 μουσικές αφηγήσεις σε σύνθεση, στίχους, ενορχήστρωση, παραγωγή, προγραμματισμό και σκηνοθεσία του ίδιου του Νίνο Ξυπολιτά που το μόνο δεδομένο είναι πως θα αφήσουν το ανεξίτηλο αποτύπωμά τους στο χρόνο.

Στη μοναδική μουσική τριλογία σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι σπουδαίες ερμηνείες των Τζωρτζίνα Καραχάλιου και Θοδωρή Φέρρη, που συνέβαλαν ουσιαστικά με τις φωνές τους στο να ‘’δώσουν ψυχή’’ σε δύο από τις τρεις ιστορίες αγάπης γεμάτες αλήθεια.

Τα τρία ερωτικά τραγούδια, συνοδεύονται από ένα σπάνιο μουσικό video 12 λεπτών που γυρίστηκε στο ιστορικό Studio Sierra σε επιμέλεια του Sherif Fransis και που το μόνο σίγουρο είναι πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις σας.

‘’Φίλοι μου, σε κάποιες σκέψεις μου για τον έρωτα, για τις συναντήσεις των ανθρώπων, αλλά και για το χωρισμό τους, έβαλα στίχο, μουσική και εικόνα.
Θοδωρή Φέρρη, Τζωρτζίνα Καραχάλιου σας ευχαριστώ που παίξατε το δικό σας ρόλο σε ένα δικό μου έργο.
Χωρίς τον Κυριάκο Αστερίου δε θα γινόταν αυτό πραγματικότητα.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Panik Records που με αφήνει να ονειρεύομαι και που ονειρεύεται μαζί μου. Γιώργο Αρσενάκο σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τη στήριξη.
Φίλοι μου, από καρδιάς σας δίνω ένα κομμάτι απ’ την ψυχή μου.
Ν.Ξ.’’

 

Νίνο Ξυπολιτάς - Γράφω Την Τύχη μου, Χαθήκαμε, Μεγάλος Έρωτας

Εταιρεία: Panik Records
Κυκλοφορία: Οκτώβριος / 2017
 

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη