Το Τραγούδι της εβδομάδας

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας!

Ένα σύμπλεγμα αστεριών σε καλοκαιρινό ουρανό Αλκής Αλκαίος , Μάριος Τόκας . Με μόνη βροχή τα δάκρυα συγκίνησης τη στιγμή που ακούς τη φωνή του ερμηνευτή να συντονίζεται με την καρδιά σου, ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ένα μαγικό τραγούδι βρίσκεται πλέον στα χέρια των ακροατών για πολλές και επαναλαμβανόμενες ακροάσεις. Μια μικρή αλλά δυνατή εισαγωγή ενός εξαιρετικού δίσκου.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Δήμητρα Γαλάνη & Μιχάλης Χατζηγιάννης - Σε ποιον να πω το σ' αγαπώ!

Η Λίνα Νικολακοπούλου όταν γράφει συνδέεται με την απλότητα που κρύβουν οι στιγμές του καθενός μας, τις συνδέει μες στους στίχους της και δημιουργεί ζωή. Ένα νέο τραγούδι , μια νέα ζωή με πνοή από την μελωδία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αποκτά κορμί με την φωνή της Δήμητρας Γαλάνη και μας αγκαλιάζει.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Χρήστος Μάστορας - Για όλα ικανοί!

Ένας ένας οι τραγουδισμένοι προορισμοί, με λιμάνια μέσα στους στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου και με ανέμους που πνέουν ούρια με τη μελώδια της ψυχής από τον Θέμη Καραμουρατίδη , ήθελαν καπετάνιο να ορίζει την πορεία τον Χρήστο Μάστορα.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Ελευθερία Πάτση - Δεν έχω λόγια!

Μόνο η φωνή της Ελευθερίας Πάτση καταδεικνύει την αληθινή φόρτιση που η Μυρτώ Κοντοβά κρύβει σε κάθε στίχο της . Η σύνθεση του Βαγγέλη Τούντα σας οδηγεί, μπορείτε να αφεθείτε.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Μαρία Παπαγεωργίου - Παντελής Κυραμαργιός - Αντιθέσεις!

Και μέτρησε τις «Αντιθέσεις» εκείνες που στη σωστή σειρά και με τη σωστή επιλογή στίχων, αποτυπωθήκαν από τον Παντελή Κυραμαργιό και πέταξαν σα ψίθυροι και σαν κραυγές με την μελωδία της φωνής της Μαρίας Παπαγεωργίου , έτσι όπως μόνο εκείνη μπορεί να εισχωρεί στα συναισθήματα των ακροατών και να αγκαλιάζει την ψυχή τους . Να καθησυχάζει και να επανέρχεται, καθαρτήρια κύματα με φωνή συνείδησης. Ένα τραγούδι που δίνει την ώθηση να γίνει ο καθένας μας αυτό που πάντα ονειρευόταν και με τη μουσική του Παντελή να βρίσκεται μια στον ουρανό και μια στη θάλασσα, γιατί η ζωή είναι γεμάτη «Αντιθέσεις». Μια βουτιά στον πραγματικό σου εαυτό με αγάπη και χωρίς κριτικές.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Παυλίνα Βουλγαράκη - Έλα λίγο πιο κοντά!

Μια υπέροχη μπαλάντα από τη νέα δισκογραφική δουλειά της Παυλίνας Βουλγαράκη. Μια ακόμα εξομολόγηση από εκείνες που η Παυλίνα ξέρει να τυλίγει με όλη την φροντίδα της για να μας συγκινεί, να μας προβληματίζει και να μας κάνει να παραδεχτούμε πως όλα μοιάζουν απλά. 

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Θα φύγω εγώ!

Ένα τραγούδι εγγύηση αγγίγματος ψυχής. Με στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη, η στεριά που αγγίζει τη θάλασσα, τις μέρες του καλοκαιριού και ο ήχος όσων μυστικών αποκαλύπτονται η φωνή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, να δίνει σχήμα στις σκέψεις να ταξιδεύουν. Ένα τραγούδι που συνόδεψε το καλοκαίρι μας και κρατά από το χέρι το φθινόπωρο δίνοντας την υπόσχεση πως θα είναι ένα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να μας συνοδεύουν για χρόνια.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Αφροδίτη Χατζημηνά - Η ζυγαριά!

Διαβάζω τα mails που έχουν συσσωρευτεί μετά από τις διακοπές και κάνω μια «βουτιά» στη φωτογραφία που κόλλησα πριν λίγο στην άκρη της οθόνης. Κοιτώ τα χαμόγελα μας και βρίσκομαι μαγικά εκεί. Οι ομιλίες των συναδέλφων με επαναφέρουν. Μιλούν για την νέα εποχή, για τις αλλαγές που θέλουν να κάνουν, για το τέλος του καλοκαιριού.

Ευρετήριο

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη