The Amazing Spider-Man-2-Soundtrack!

“THE AMAZING SPIDER-MAN 2” SOUNDTRACK

Με τη συμμετοχή των Alicia Keys, Hans Zimmer, Pharrell Williams, Johnny Marr, Junkie XL

Tο soundtrack του “The Amazing Spider-Man 2” θα περιέχει το “It’s On Again” με την Alicia Keys και τον Kendrick Lamar. Το single γράφτηκε αποκλειστικά για την ταινία, την Alicia Keys, τον Hans Zimmer, τον Kendrick Lamar και τον Pharrell Williams, ο οποίος ήταν υπεύθυνος και για την παραγωγή του.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Marc Webb, δήλωσε: «Ψάχναμε για το κατάλληλο τραγούδι για το κλείσιμο της ταινίας. Ένα τραγούδι που θα ήταν ενθουσιώδες και δυνατό, που θα έχει και κάποιο μυστήριο. Το κομμάτι της Alicia, “It’s On Again” είναι η τέλεια νότα κλεισίματος.

Το soundtrack της ταινίας υπογράφει ο - βραβευμένος με Oscar και Grammy – Hans Zimmer μαζί με τους Magnificent Six, οι οποίοι αποτελούνται από τους Pharrell Williams, Johnny Marr (of The Smiths, Modest Mouse), Michael Einziger (of Incubus), Junkie XL, Andrew Kawczynski, και Steve Mazzaro. Επιπλέον περιέχει μερικά ακόμα, αποκλειστικά για την ταινία, κομμάτια από τους Pharrell Williams, The Neighbourhood, LIZ, and Alvin Risk, καθώς και το “Song for Zula” των Phosphorescent.

Η ταινία βγαίνει στις αίθουσες την 1η Μαΐου.

The Amazing Spider-Man-2 - Soundtrack

Εταιρεία: Feelgood records 
Κυκλοφορία: 14/4/2014
 
 

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη