Steve Aoki - Neon Future II / Νέο Άλμπουμ!

Steve Aoki
«Neon Future II»

 

O superstar DJ, Steve Aoki, παρουσιάζει το “Neon Future II”, έπειτα από το πρώτο μέρος του project που κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο. Πρώτο single είναι το “Darker Than Blood”, στο οποία συνεργάζεται με τους Linkin Park. Πρόκειται για ένα δυνατό dance anthem που θα αγαπηθεί ακόμα και από τους πιο δύσκολους rock fans και που σίγουρα θα είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές επιτυχίες του καλοκαιριού. Άλλωστε ο διεθνούς φήμης DJ θα εμφανιστεί στη χώρα μας, στα πλαίσια του Ejekt Festival που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Όπως και στο Part I, έτσι και στο “Neon Future II”, o Steve Aoki συνεργάζεται με καλλιτέχνες από διάφορες και διαφορετικές μουσικές κατευθύνσεις, όπως οι Matthew Koma, Nervo, Walk of the Earth, Harrison & Albin Myers, Rivers Cuomo(frontman των Weezer), Linkin’Park, αλλά και Snoop Dog (ως Snoop Lion). Στο παρελθόν ο Aoki έχει συνεργαστεί επίσης με ονόματα όπως will.i.am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, και πολλούς ακόμα. To “Neon Future Part II” θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαΐου.

Στο παρελθόν ο Aoki έχει συνεργαστεί επίσης με ονόματα όπως will.i.am, Afrojack, LMFAO, Iggy Azalea, και πολλούς ακόμα, ενώ έχει κερδίσει αρκετά σημαντικά βραβεία. Ο Steve Aoki είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ξεχωριστούς DJs παγκοσμίως, καθώς ξέφρενο κέφι, την αστείρευτή του ενέργεια και την εμπνευσμένες επιλογές του καταφέρνει να ξεσηκώνει το κοινό, όπου κι αν βρεθεί. Το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε στην Ελλάδα σε Μύκονο και Κρήτη, ενώ φέτος θα εμφανιστεί στο Ejekt Festival.

Steve Aoki - Neon Future II

Εταιρεία: Feelgood Records
Κυκλοφορία:  
11/5/2015

Tracklist        

01. Time Capsule (Intro)
02. I Love It When You Cry (Moxoki) (Radio Edit) [Steve Aoki & Moxie Raia]
03. Youth Dem (Turn Up) [feat. Snoop Lion]
04. Hysteria (feat. Matthew Koma)
05. Darker Than Blood (feat. Linkin Park)
06. Lightning Strikes (Steve Aoki, NERVO & Tony Junior)
07. Tars (Interlude) [feat. Kip Thorne]
08. Home We’ll Go (Take My Hand) [Steve Aoki & Walk Off The Earth]
09. Heaven On Earth (feat. Sherry St. Germain)
10. Holding Up The World (feat. Harrison & Albin Myers)
11. Light Years (feat. Rivers Cuomo)
12. Warp Speed (Outro) [feat. J.J. Abrams]

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη