Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 18:36

Daphne and the Fuzz - "Daphne and the Fuzz" / Νέο Άλμπουμ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Daphne and the Fuzz
«Daphne and the Fuzz»

 

Daphne and the Fuzz "Daphne and the Fuzz".  Κυκλοφορεί σε LP, CD και Digital album στις 18 Μαρτίου και είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία στο ψηφιακό κατάστημα της Inner Ear και στο Bandcamp.

Οι Daphne and the Fuzz μας συστήθηκαν με το πρώτο τους single “Doop Doop” που γνώρισε επιτυχία στο ελληνικό ραδιόφωνο και συμπεριλήφθηκε στη συλλογή “Inn Pop”. Αυτή την άνοιξη κυκλοφορεί το πρώτο τους album με τίτλο το όνομά τους.

H Δάφνη Λάζου θα μπορούσε να είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αρκούν όμως λίγα λεπτά στο μουσικό της κόσμο για να καταλάβει κανείς πως είναι ξεχωριστή. Τα 10 τραγούδια αυτού του εντυπωσιακού ντεμπούτου τα έγραψε στο διάστημα 2011-2015 και είναι μόνο η αρχή για να γνωρίσουμε τη νεαρή songwriter με τη χαρισματική φωνή. Vintage pop μελωδίες που φλερτάρουν με τη jazz, τη soul και τα blues μέσα από το πρίσμα του “Abbey Road” των Beatles, groovy μπασογραμμές και ονειρικές melotron ενορχηστρώσεις, συνοδεύονται από στίχους που διηγούνται ιστορίες για τον έρωτα, την ενηλικίωση, τις προσδοκίες και τα μεγάλα όνειρα.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε το 2015 με παραγωγό τον Άλεξ Μπόλπαση. To live rhythm section και η χρήση μπομπινόφωνου σε διάφορες πτυχές της παραγωγής χαρίζουν στο δίσκο έναν ευχάριστα ζεστό ρετρό ήχο.

Κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και digital album από την Inner Ear.

 
 

Daphne and the Fuzz - "Daphne and the Fuzz"

Κυκλοφορία:  18/3/2016

Εταιρεία: Inner Ear

 

  • video