Money Monster / Το Παιχνίδι Του Χρήματος (Το soundtrack της ταινίας) / Νέο Άλμπουμ!

Dominic Lewis
«Money Monster / Το Παιχνίδι του Χρήματος (soundtrack)»

 

H Sony Classical παρουσιάζει το soundtrack της ταινίας “Money Monster” / «Το Παιχνίδι Του Χρήματος». Συνθέτης του soundtrack είναι ο Dominic Lewis (The Man In The High Castle, Free Birds, κ.α) και την παραγωγή έκανε ο Henry Jackman (X-Men: First Class, This is the End, The 5th Wave). Το soundtrack θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου, ενώ η ταινία που έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στις Κάννες πριν λίγες μέρες θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Ιουνίου.

Η Jodie Foster, σκηνοθέτης της ταινίας δήλωσε για τη συνεργασία της με τον Lewis και τον Jackman: «Το εξαιρετικό soundtrack που συνέθεσε ο Dom Lewis ήταν το αποκορύφωμα του Money Monster. H τελευταία πινελιά για μια απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία. Συναρπαστική και έξυπνη, αριστοτεχνική και εντελώς νέα μουσική. Μια υπέροχη συνεργασία, με τον Dom και τον Henry στα καλύτερά τους. Αγαπώ αυτό το soundtrack.»

Λίγα λόγια για την ταινία:

O George Clooney υποδύεται τον Lee Gates, έναν οικονομικό αναλυτή/τηλεοπτική περσόνα που η άκρως δημοφιλής εκπομπή του τον έχει καταξιώσει ως έναν από τους γκουρού της Wall Street. Μετά τη λυσσαλέα προώθηση μιας μετοχής φούσκας, ένας οργισμένος επενδυτής (Jack O'Connell) εισβάλλει στο studio και σε απευθείας μετάδοση κρατάει όμηρους τον genius αναλυτή και την Patty Fenn (Julia Roberts), παραγωγό της εκπομπής του. Καθώς ξεδιπλώνονται οι πτυχές μια τεράστιας οικονομικής απάτης, οι Gates και Fenn προσπαθούν παράλληλα να βρουν τρόπο να παραμείνουν ζωντανοί.

Dominic Lewis - Money Monster / Το Παιχνίδι του Χρήματος (soundtrack)

Κυκλοφορία:  Τέλος Μαίου /2016

Εταιρεία: Sony Classical

Tracklist 

01 Opening Bell

02 Bear Market

03 Initial Claims

04 Triple Buy

05 Molly

06 Human Error

07 Hostile Takeover

08 Outside World

09 Rallying Market

10 High Frequency Fraud

11 Market Crash

12 Closing Bell

13 Global Players

 

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη