George Michael -Listen Without Prejudice / MTV Unplugged / Άλμπουμ!

George Michael
«Listen Without Prejudice / MTV Unplugged»

 

Η Sony Music και η Feelgood Records παρουσιάζουν με υπερηφάνεια το Listen Without Prejudice / MTV Unplugged, μια επανέκδοση του αξεπέραστου άλμπουμ Late Without Prejudice Vol.1. για τον αείμνηστο George Michael.

Στον εορτασμό της επανέκδοσης του άλμπουμ, η Sony Music μαζί με το Channel 4 και το BBC Worldwide ,παρουσιάζουν μια εκπληκτική νέα ταινία με τίτλο Freedom, με τον George Michael σε ρόλο διηγητή. Στο ντοκιμαντέρ εμφανίζονται οι: Stevie Wonder, Elton John, Liam Gallagher, Nile Rodgers, τα supermodels του κλιπ Freedom '90 (Naomi Campbell, Cindy Crawford, Christy Turlington, Tatjana Patitz και Linda Evangelista), η Mary J. Blige, ο Tony Bennett, ο Mark Ronson, ο Tracey Emin ,ο Jean Paul Gaultier, η Kate Moss, ο Ricky Gervais, ο James Corden και πολλοί άλλοι. Ο George Michael εργαζόταν για τα γυρίσματα της ταινίας “Freedom» μέχρι τα Χριστούγεννα το 2016 και αυτό ήταν το τελευταίο έργο του.

Μια ανανεωμένη έκδοση του εκπληκτικού MTV Unplugged του 1996 θα είναι επίσης διαθέσιμη για πρώτη φορά ως μέρος του Deluxe box set, διπλο CD.  Η συναυλία MTV Unplugged πραγματοποιήθηκε στα Studios Three Mills Island στο Ανατολικό Λονδίνο την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 1996 με τον George να παίζει δέκα από τα καλύτερα κομμάτια των Wham!, Faith, Listen Without Prejudice Vol.1 (Freedom '90) αλλά και κομμάτια από ακόμα παλαιότερες εποχές του. Το Listen Without Prejudice Vol.1 θα επανεκδοθεί και σε βινύλιο.

Στην κυκλοφορία παρουσιάζεται για πρώτη φορά μια εντελώς καινούρια επανεκτέλεση του το Fantasy, ένα single από τον αείμνηστο George Michael σε συνεργασία με τον Nile Rodgers.

Η αστραφτερή καριέρα του George Michael έφτασε τις τέσσερις δεκαετίες έχοντας πουλήσει 120 εκατομμύρια άλμπουμ. Στα τέλη Οκτωβρίου η Sony Music θα κυκλοφορήσει εκ νέου το πρωτοποριακό 2ο σόλο άλμπουμ του, Listen Without Prejudice Vol 1 / MTV Unplugged. Αρχικά κυκλοφόρησε το 1990, σε παραγωγή και σύνθεση σχεδόν εξ ολοκλήρου γραμμένο από τον ίδιο τον George Michael, ξεπερνώντας σε πωλήσεις και το Faith στο Ηνωμένο Βασίλειο. To Live για το MTV Unplugged ηχογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε στο Λονδίνο το 1996 και περιλαμβάνει όλα τα κομμάτια που χαρακτήρισαν την σόλο καριέρα του και τα επιτυχημένα χρόνια των Wham.

George Michael - Listen Without Prejudice/MTV Unplugged
Listen Without Prejudice/MTV Unplugged Limited Edition 3CD/1DVD Deluxe Box
Listen Without Prejudice/MTV Unplugged 2CD Edition
Listen Without Prejudice Vinyl Edition

George Michael  - Listen Without Prejudice / MTV Unplugged

Κυκλοφορία:  20 /10 / 2017

Εταιρεία: Feelgood Records / Sony music

video

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη