Είδαμε: Τάνια Τσανακλίδου @ Σταυρός του Νότου. Η Τάνια που διαλέξαμε!

Πληροφορίες

Υπάρχει μια αόρατη κλωστή που ενώνει πάντα την Τάνια Τσανακλίδου με το κοινό. Μια κλωστή που εκείνη έριξε και το κοινό κράτησε σε όλη της την πορεία. Μια πορεία μάλλον μοναχική, αλλά σίγουρα μοναδική, με επιλογές που άλλοτε ξάφνιαζαν και άλλοτε δημιουργούσαν την απαραίτητη προσμονή, αλλά που σπάνια απογοήτευαν. Αυτό συνέβαινε πιθανώς λόγω της επιμονής της να εμφανίζεται, να τραγουδά, να δισκογραφεί και να παίζει μόνο όταν το έχει η ίδια ανάγκη και όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις η ανάγκη της ταυτιζόταν με αυτή του κόσμου, που πάντα την ακολουθεί πιστά και παθιασμένα στα ματωμένα και ξέφρενα live της.

Κάπως έτσι απροσδόκητα, η Τάνια Τσανακλίδου ανακοίνωσε μια σειρά εμφανίσεων στο Σταυρό του Νότου. Τα αγαπημένα της από παλιά Δευτερότριτα. Είναι και πάλι εκεί με όλα της τα τραγούδια, όλες της τις ιστορίες και όλη αυτή την ενέργεια που εξαπολύει στα live της.

Θα ξεκινήσει με τον «Λύκο» της Αρλέτας και θα συνεχίσει με μια χορταστική αναφορά στην εποχή της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Δέλτα. «Σαββατόραδο», «Αλλιώτικη μέρα», «Δρόμοι του Βερολίνου», «Ζελατίνα» και δύο τραγούδια της Λένας Πλάτωνος, συμπληρώνουν το πρώτο ακουστικό μέρος του live με τον Blaine L. Reininger στο υπέροχο βιολί του και τους Βαγγέλη Κοντόπουλο στο μπάσο, Δημήτρη Μπαρμπαγάλα στις κιθάρες και Αναστάσιο Μισυρλή στο τσέλο.

Το δεύτερο μέρος που ξεκινάει με το «Αν μ’ αγαπάς», είναι μια συρραφή από αυτά που περιμένουμε να ακούσουμε. «Πάτωμα», «Μοίρες», «Μαμά γερνάω», «Γυφτάκι» και πολλά ακόμα, αγαπημένα, διαφορετικά ενορχηστρωμένα, θα καταλήξουν εκεί που καταλήγουν πάντα τέτοιες ενθουσιώδεις συναισθηματικές συναντήσεις με την Τάνια Τσανακλίδου. Στα πιο τρυφερά ανκόρ.

Η Τάνια Τσανακλίδου είναι και πάλι φρέσκια και ολοζώντανη πάνω στη σκηνή. Η ενέργειά της, όπως και η φωνή της, παραμένει πάντα νεανική και η σχέση της με τον κόσμο βρίσκεται σε τέτοια αλληλεπίδραση και σεβασμό που κάθε φορά προκαλεί εντύπωση. Οι εμφανίσεις της συνεχίζονται και τον Μάρτιο και είναι η καλύτερη ευκαιρία να την απολαύσετε ξανά, σε μια πολύ καλή στιγμή της.

Υ.Γ: Στο live απαγορεύεται αυστηρά η λήψη video και τα insta – stories και είναι σίγουρα καλύτερα!

Info:

Η Τάνια Τσανακλίδου εμφανίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Σταυρός του Νότου Club
Περισσότερες πληροφορίες... κλικ εδώ