Είδαμε: Ματούλα Ζαμάνη @ Σταυρός του Νότου. "Το ροκ λαϊκό"!

Πληροφορίες

Η Ματούλα Ζαμάνη φοράει στα χείλια της πιο φωτεινό γκλίτερ, πιάνει ατημέλητα τις καστανές μπούκλες της και πότε με την κιθάρα της, και πότε χωρίς, χάνεται στις πειραγμένες μουσικές της επιλογές. Το κάνει πάντα με μεγάλη δόση αυθορμητισμού, πάθος για την μουσική και μεγάλη αγάπη για το κοινό που την ακολουθεί, το οποίο αυξάνεται και πληθύνεται.

Ο Σταυρός του Νότου την υποδέχεται για ακόμα μια φορά για τέσσερις Παρασκευές και εκείνη δίνει ένα πρόγραμμα που ξεκινά από τις πιο πρόσφατες συνθέσεις της και ακουμπά σε ακραίες αντιδράσεις, όταν οι νότες φτάνουν στις συνθέσεις του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Σε αυτά της τα live η Ματούλα Ζαμάνη μας παρουσιάζει το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Τα λάθος φιλιά». Ένα τρυφερό – δυναμικό κομμάτι από αυτά που η ίδια μας έχει συνηθίσει, με έντεχνη γραμμή και ηλεκτρονική ροκ αισθητική.

Αυτή είναι και η ιδιαιτερότητα της Ματούλας Ζαμάνη. Την στιγμή που νομίζει κανείς ότι είναι ό, τι λαϊκότερο σε φωνή και επιλογές έχει να επιδείξει η γενιά της, ξεπετιέται ένας πολύ ροκ εαυτός, εντελώς ανεπιτήδευτος και έτοιμος να δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό. Άλλωστε ποιος άλλος θα μπορούσε να κάνει διασκευή το «Με τέλειωσες» της Πίτσας Παπαδοπούλου με το «Bad Romance» της Lady Gaga;

Στις επιλογές της και στο εκρηκτικό αποτέλεσμα που παρουσιάζει επί σκηνής, την συνοδεύουν αυτή την φορά τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί. Ο Κώστας Νικολόπουλος στις κιθάρες, ο Θάνος Καλαντζής στα τύπμανα, ο Γιάννης Κονταράτος στο βιολί και ο Ηλίας Ρότσιας στο ηλεκτρικό μπάσο.

Κάπως έτσι λοιπόν ανάμεσα στο «Πριν», στο «Αερικό», στα «Έρημα Κορμιά» και το «Μιλώ για σένα» ανακαλύπτει κανείς μια εκρηκτική ροκ περφόρμερ με φωνή διαμάντι και ενέργεια που διαπερνά σκηνή και κοινό με δύναμη σίφουνα.

Καπνίζει κάνοντας τράκα από τα πρώτα τραπέζια, τραγουδά χωρίς μικρόφωνο, λέει τις ιστορίες της με γαργαλιστικό αυτοσαρκασμό και βγάζει σπαρακτικές κραυγές στα πιο απρόσμενα τραγούδια. Η Ματούλα Ζαμάνη σας περιμένει για τέσσερις Παρασκευές στο Σταυρό του Νότου και σας εγγυάται ότι θα σηκωθείτε από την καρέκλα σας χτυπώντας παλαμάκια.

Info:

Η Ματούλα Ζαμάνη εμφανίζεται κάθε Παρασκευή στο Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Περισσότερες πληροφορίες... κλικ εδώ

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: