Είδαμε: Μαρίζα Ρίζου @ Σταυρός του Νότου «Μεγάλη γιορτή»!

Πληροφορίες

Με παιδική ενέργεια και πολύ κέφι, η Μαρίζα Ρίζου αποχαιρετά τον χειμώνα με τρεις τελευταίες εμφανίσεις στον Σταυρό του Νότου. Η ίδια με πάθος και πολύ καλή επικοινωνία με το κοινό παρουσίασε το πρώτο από τα Σάββατα της εκεί, ένα πρόγραμμα καλοστημένο και δουλεμένο, με όλα αυτά που περιμένει κανείς να ακούσει. Έξυπνες διασκευές, αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία της, νέες κυκλοφορίες αλλά και εκπλήξεις.

Από τη «Bosa Nova του Ισαΐα», μέχρι «Τα παιδιά της γειτονιάς σου» και το «Πάμε μια βόλτα» μέχρι το «Πετάω», η Μαρίζα Ρίζου δεν σταμάτησε ούτε μια στιγμή να χορεύει, να ερμηνεύει αισθαντικά, να πειράζει το κοινό και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ευφορίας, συνεπαίρνοντας μαζί της ακόμα και τους πιο επιφυλακτικούς.

Η ίδια μεταμορφώνεται χρόνο με το χρόνο σε μία εμπνευσμένη performer, μία show woman που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Έχει δουλέψει και ισορροπήσει πλέον τον τρόπο που επικοινωνεί με τον κόσμο και κάποιες ίσως υπερβολές στην κίνησή της. Παρουσιάζει ένα πρόγραμμα σφιχτό, δυναμικό και εξωστρεφές με τρυφερές στιγμές, όπως το «Αυτή η νύχτα μένει», το «Ζητάτε να σας πω» ή την ιδιαίτερη εμρηνεία στο τραγούδι «Βυθός» του Αλκίνοου Ιωαννίδη, μία από τις πιο όμορφες στιγμές του live, μαζί με το «Καίγομαι» του Σταύρου Ξαρχάκου.

Στο πρόγραμμα του "Σταυρού" η Μαρίζα Ρίζου παρουσίασε ζωντανά και δύο ολοκαίνουρια τραγούδια. Το πρώτο λέγεται "Κάποτε" σε μουσική Γιώργη Χριστοδούλου και το δεύτερο είναι το "Ας γελάμε συχνά", η πρώτη συνεργασία σε τραγούδι της ίδιας και του Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος υπογράφει τη μουσική. Το "Κάποτε" πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επικείμενο album του Γιώργη Χριστοδούλου, ενώ το "Ας γελάμε συχνά" στο τρίτο προσωπικό cd της Μαρίζας Ρίζου.

Και κάπως έτσι ξεσηκώνοντας όλο το μαγαζί με το «Είναι μικρή η ζωή» η Μαρίζα Ρίζου ανανέωσε το ραντεβού της για το επόμενο Σάββατο στο Σταυρό του Νότου σε ένα καλοκουρδισμένο party που θέλει να μας υπενθυμίσει το νόημα και τη χαρά της ζωής.

Η Μαρίζα Ρίζου
Θα εμφανιστεί για δύο ακόμα Σάββατα
Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
Περισσότερες πληροφορίες και διαγωνισμός για προσκλήσεις... κλικ εδώ

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: