×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 843

Είδαμε: L.P. [Laura Pergolizzi] @ Τεχνόπολη: "Eιλικρινής, αυθεντική & ανεπιτήδευτη"

Πληροφορίες

L.P Laura Pergolizzi @ Τεχνόπολη

"Eιλικρινής, αυθεντική & ανεπιτήδευτη"

 

"Eλλάδα σ' αγαπώ!": H LP προκαλεί παραλήρημα στο κοινό της Τεχνόπολης!

Την αγαπήσαμε οι περισσότεροι μέσα από του "Lost on you" - το live session του σάρωσε το διαδίκτυο και η ραδιοφωνική βερσιόν του την ανέβασε πολύ γρήγορα στην κορυφή των ελληνικών charts. Στις 23 Σεπτεμβρίου εκείνη ανταποκρίνεται στην αγάπη μας με την παρουσία της στην Αθήνα για μία μοναδική συναυλία. Στην κατάμεστη Τεχνόπολη που την υποδέχεται με ουρλιαχτά ενθουσιασμού όταν εκείνη θα ξεπροβάλει ανάλαφρη στη σκηνή για να δώσει αρχικά μια κατανυκτική ερμηνεία του "Muddy Waters".

Με μισόκλειστα μάτια σχεδόν να καλύπτονται από τις χαρακτηριστικές μπούκλες της, ενωμένη με το μικρόφωνο, με σιλουέτα λεπτοκαμωμένη και σπιρτάδα εφήβου, η Laura μαγεύει με τη δραματική χροιά της φωνής της. "Strange" "Ιnto the wild", "Tokyo sunrise", "Lost on you". Παραλήρημα. Οι ερμηνείες της είναι ειλικρινείς, αυθεντικές, ανεπιτήδευτες.

Χαμογελάει σπάνια αλλά όταν το κάνει φωτίζει τη σκηνή με τη ζεστασιά της. Δεν ξεχνάει να πει "Σ' αγαπώ", στα ελληνικά, στον κόσμο που κρέμεται απ' τα χείλη της. Και συνεχίζει: "Aγάπη μου..κούκλα μου"...προκαλώντας χαμόγελα.

Θα το ξαναπεί πολλές ακόμα φορές. Το εννοεί. Η LP με τη φυσική ευγένειά της ευχαριστεί το ελληνικό κοινό που πάλλεται στο ρυθμό της μουσικής της. "Η πρώτη μου κοπέλα ήταν Ελληνίδα. Πελαγία. Έτσι αγάπησα τους Έλληνες και την Ελλάδα. Μου έλεγε "Αγάπη μου... κούκλα μου.."..λέει συγκινημένη στα αγγλικά, ξεσηκώνοντας κύμα ενθουσιασμού.

Οι γιγαντοοθόνες είναι γεμάτες από την παρουσία της, δεξιά και αριστερά της σκηνής. Στο βάθος δεσπόζουν τα αρχικά της, μεγάλα και επιβλητικά. "LP". Εκείνη λιτή, με το μαύρο στρατιωτικό σακάκι της σήμα κατατεθέν. Στην εμφάνιση απλή, αλλά η φωνή της μεγαλείο. Δραματική, χωρίς να σπάει ποτέ και χωρίς να λυπηθεί την ένταση, δονεί το πλήθος.

Συνοδεύει τις ερμηνείες της άλλοτε με το γιουκαλίλι, άλλοτε με φυσαρμόνικα, άλλοτε με το χαρακτηριστικό μελωδικό της σφύριγμα. Θα πει πολλά αγαπημένα κομμάτια από τα άλμπουμ της. Ο κόσμος σιγοτραγουδά. Η αρένα σφύζει από νέο κόσμο, ενώ συναντά κανείς και διαφορετικές ηλικίες, αλλά και καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Την συναυλία άνοιξαν εξάλλου οι Eλληνίδες Nalyssa Green και Katerine Duska.

Στο "Halo", κομμάτι που αρχικά η LP έγραψε για την Beyonce, τα δίνει όλα. Χέρια υψώνονται και εκείνη τα πλησιάζει καθισμένη στην άκρη της σκηνής. Δεν το παίζει σταρ. Βυθισμένη στη μουσική, με τις νότες της πεντακάθαρες, με κλειστά τα μάτια, παραμένει ταπεινή ακόμα και στην αποθέωση.

Στο τέλος, εκεί που νομίζουμε πως η LP μας αποχαιρετά, επιστρέφει για να δώσει μια δεύτερη εκτέλεση του απόλυτου hit."Lost on you". Όπως ζητήθηκε επίμονα και ομόφωνα. Η βραδιά κλείνει με πυροτεχνήματα, κομφετί, το πλήθος να συνοδεύει δυνατά τη στιγμή που η Laura "υψώνει ένα ποτήρι ή δύο σε όλα αυτά που έχασε" για έναν έρωτα...

" Let's raise a glass or two
To all the things I've lost on you, oh
Tell me are they lost on you ?"....

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

1) Κάντε κλικ σε μία φωτογραφία 2) Πατήστε το "Play" για να τις δείτε σε μορφή Slideshow ή τα βελάκια πάνω, δεξιά και αριστερά για χειροκίνητη προβολή. 

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φωτογραφιών, video & κειμένων για αναδημοσίευση χωρίς την άδεια μας ή/και αναφορά του musicity.gr και του συντάκτη / φωτογράφου ως πηγή.