×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 792

Είδαμε: Παύλος Παυλίδης @ Σταυρό του Νότου "Όταν συμβαίνει κάτι μαγικό..."!

Πληροφορίες

Παύλος Παυλίδης @ Σταυρό του Νότου

Ο παιδικός ήρωας επέστρεψε

 

Ίσως για κάποιους να είναι ο παιδικός τους ήρωας, εκείνος που τους συντρόφευε στις εφηβικές τους σκέψεις. Ίσως να έλκονται από εκείνο που μοιάζει μαγικό και συμβαίνει στο κεφάλι του όταν το κρατά με τα δυο του χέρια σταματώντας το παίξιμο της κιθάρας του. Ίσως να είναι η τρυφερότητα των στίχων του, οι εικόνες που φτιάχνει ή το μυστήριο που κουβαλά ολόκληρο το είναι του καθώς ανεβαίνει στη σκηνή ή όταν διαβάζεις κάτι που έχει πει. Δείχνει πάντα αφοσιωμένος στη μουσική του. Αφοσιωμένος και σταθερός σε αυτό που θα σου δώσει. Κι όμως αυτό ποτέ δεν θα είναι κάτι ολόκληρο.

Υπάρχει πάντα μια ανεκπλήρωτη υπόσχεση στα live του Παύλου Παυλίδη. Όχι από εκείνες που σε θλίβουν μα από εκείνες που σου δημιουργούν μια γλυκιά προσμονή. Αυτό το εσωστρεφές του στυλ καταφέρνει να βρίσκει τόση απήχηση που όσοι τον γουστάρουν είναι μια για πάντα. Θα ήθελαν να είναι φίλος τους ή αδελφός τους, να του φωνάξουν «Παύλο είσαι θεός» και εκείνος να το δεχτεί στωικά και κάπως αποστασιοποιημένα, απαντώντας σου κάτι απρόσμενο. Το θέμα είναι ότι δεν θα καταλάβεις ποτέ αν το δέχτηκε. Ιστορίες θα πω, που ...ίσως έχουν συμβεί.

Έπειτα από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες ο Παύλος Παυλίδης επέστρεψε στο Σταυρό του Νότου με το νέο του «Μια Πυρκαγιά Σ' Ένα Σπιρτόκουτο».

«Μέσα σ' αυτό το σπίτι, μένω με κάποιον άλλον που όλο κρύβεται, πολύ καλά και μάλλον χρειάζεται να πάω ένα μακρύ ταξίδι κι όταν γυρίσω πια, ελπίζω να 'χει φύγει» θα πει με τα «Λουλούδια» του και το μακρύ ταξίδι ξεκινά, με εμάς συνοδοιπόρους του.

Ο Παύλος Παυλίδης θα μας γνωρίσει τα τραγούδια του τελευταίου του cd μπλεγμένα με μερικά από το «Άλλη μια μέρα» και όχι μόνο. Φυσικά εκείνα από την πορεία του με τα Ξύλινα Σπαθιά μπλέκονται εξαρχής με τα καινούρια και σιγά σιγά στην συνέχεια της βραδιάς θα κυριαρχήσουν. «Το τέλος του κόσμου», «Nanigator»,«Γοργόνα», «Αερικό», «Στοιχειωμένο σπίτι», «Οι θεριστές», «Σαν εσένα», «Ό,τι θες εσύ», «Τώρα αρχίζω και θυμάμαι», «Αλλάζει πρόσωπα η θλίψη» είναι μόνο μερικά από τα όσα θα ακουστούν το βράδυ της Παρασκευής σε ένα πρόγραμμα που θα έλεγε κανείς πως είχε τρία μέρη, παρά ένα μεγάλο ανκόρ και στο οποίο είδαμε τον Παύλο Παυλίδη ακόμα και να μοιράζεται το μικρόφωνο καθώς έφτανε στο τέλος του προορισμού του και της βραδιάς.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

1) Κάντε κλικ σε μία φωτογραφία 2) Πατήστε το "Play" για να τις δείτε σε μορφή Slideshow ή τα βελάκια πάνω, δεξιά και αριστερά για χειροκίνητη προβολή. 

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φωτογραφιών, video & κειμένων για αναδημοσίευση χωρίς την άδεια μας ή/και αναφορά του musicity.gr και του συντάκτη / φωτογράφου ως πηγή.