Είδαμε: Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης, Σταρόβας @ Ακτή Πειραιώς. "Σαν το παλιό καλό κρασί"!

Πληροφορίες

Σαν το παλιό καλό κρασί, σαν συνήθεια παλιά, σαν καθιερωμένο ραντεβού που όλοι ανυπομονούν γι΄ αυτό ή σαν reunion παλιών αγαπημένων φίλων το "διαχρονικό" πλέον πρόγραμμα της Ακτής Πειραιώς είναι και πάλι εδώ. Ένας ροκ σταρ, ένας ερμηνευτής, ένας show man, ένας χιουμορίστας - κιθαρίστας και δύο νεαρές τραγουδίστριες ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται να εκπληρώσουν όλες τις επιθυμίες και όλα τα μουσικά γούστα.

Η γνωστή συνταγή της Ακτής Πειραιώς άνοιξε και φέτος τις πύλες της και τα είχε όλα. Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τη θυριώδη του ενέργεια, το ανεπανάληπτο ρεπερτόριό του, τον καινούριο του δίσκο και τη μοναδική σχέση του με τον κόσμο. Το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τις γνώριμες ερμηνείες του, τις τρυφερές και τις ροκ. Το Γιάννη Ζουγανέλη και το χιούμορ του και το Δημήτρη Σταρόβα να μην αφήνει τίποτα ασχολίαστο και άπαιχτο στην κιθάρα του.

Η Μιρέλα Πάχου, ο Steve Tesser και η Φρόσω Στυλιανού προθερμαίνουν τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στη Ακτή Πειραιώς την βραδιά της πρεμιέρας. Στην σκηνή εμφανίζονται παρέα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου για να θυμηθούν κάποιες από τις επιτυχίες τους. Στη συνέχεια και σε όλη του τη ροή το πρόγραμμα της Ακτής βασίστηκε στις εναλλαγές. Οι ερμηνευτές βρέθηκαν επί σκηνής με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, ενώ η πρόζα εναλλασσόταν με τραγούδι και χιουμοριστικά βίντεο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης δεν θα αφήσει κανέναν έξω από το μικροσκόπιό του, θα κάνει σκετς με τους μουσικούς και θα ανταλλάξει φιλοφρονήσεις με το Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος με όπλο την κιθάρα του θα σατιρίσει το λεγόμενο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι και θα σχολιάσει το υπόλοιπο σχήμα (ένα από τα αγαπημένα του νούμερα).

Στα θετικά της βραδιάς ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου που πάντα με τις εμφανίσεις του δημιουργεί κάτι μαγικό. Καταφέρνει με τραγούδια παλιά και νέα να ενώνει όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα ηλιακής γκάμας. Οι πάντα αισθαντικές αλλά και στιβαρές ερμηνείες του τραγουδοποιού και ερμηνευτή Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και η ερμηνεία της Φρόσως Στυλιανού στο Je suis malade της Lara Fabian, που απέσπασε δυνατό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Το πρόγραμμα έχει εναλλαγές, έχει ροή, έχει ωραίες στιγμές και είναι μια εγγυημένη κλασική συνταγή.

Info:
Οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης - Δημήτρης Σταρόβας
Στην Ακτή Πειραιώς
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Περισσότερα: κλικ εδώ

 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ευρετήριο