Είδαμε: Γιώτα Νέγκα στο Passport Κεραμεικός. "Αρσενικές ερμηνείες με θηλυκή ματιά"!

Πληροφορίες

Κάποιοι δυνατοί ήχοι από τύμπανο προμηνύουν την έναρξη του προγράμματος «Φύλλο ανδρικό» που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στο Passport Κεραμεικός. Πράγματι, λίγο αργότερα η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται υποφωτισμένη επί σκηνής ανάμεσα σε καπνούς με μόνη της συνοδεία αυτό το τύμπανο και ερμηνεύει τον «Ακροβάτη», από τους Χαΐνιδες, δίνοντας το στίγμα της βραδιάς. Τραγούδια ερμηνευμένα από άνδρες καλλιτέχνες και άλλα που έγραψαν άνδρες δημιουργοί για την ίδια την ερμηνεύτρια είναι ο κανόνας αυτού του μουσικού παιχνιδιού. Από τους Χαΐνιδες, στον Δημήτρη Ζερβουδάκη και από το Μίλτο Πασχαλίδη στο Φοίβο Δεληβοριά, η Γιώτα Νέγκα θα κάνει έναν μουσικό περίπατο στα πιο έντεχνα μουσικά μονοπάτια, για να φτάσει στο δεύτερο μέρος στους μεγάλους λαϊκούς του ελληνικού πενταγράμμου. Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Στράτος Διονυσίου, Στέλιος Καζαντζίδης, Τόλης Βοσκόπουλος και αρκετοί ακόμα μύθοι του λαϊκού τραγουδιού θα ακουστούν δια στόματος Γιώτας Νέγκα σε ένα πρόγραμμα επιμελημένο από τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Στα διαλειμματα αυτών των μεγάλων τραγουδιών και ερμηνειών, θα ακούσουμε τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Νέγκα, με τους συνοδοιπόρους της, Θέμη Καραμουρατίδη, Οδυσσέα Ιωάννου, Παναγιώτη Καλαντζόπουλο και τελευταία τους Στέφανο Κορκολή και Νίκο Μωραΐτη, που υπογράφουν το καινούριο της τραγούδι με τίτλο «Ήταν μαζί σου».

Η Γιώτα Νέγκα είναι μάλλον ό, τι πιο πλήρες και ολοκληρωμένο έχει να επιδείξει η σύγχρονη μουσική σκηνή. Ερμηνεύει τόσο μεγαλειωδώς και ανεπιτήδευτα τεράστιες συνθέσεις και τις φέρνει στα μέτρα της, την ίδια στιγμή που δεν τους αφαιρεί τίποτα από την γενετήσια σπουδαιότητά τους. Ο Θεοδωράκης, ο Ξαρχάκος, ο Βοσκόπουλος, ο Μητροπάνος αποκτούν μέσα από τις ερμηνείες της μια νέα ορμή. Αυτή η ορμή σίγουρα υπήρχε στο πρόγραμμα του Passport Κεραμεικός. Σε ένα πρόγραμμα άρτιο, με εξαιρετικό ήχο, πολύ καλές ενορχηστρώσεις και τρεις δεξιοτέχνες μουσικούς να την συνοδεύουν. Ο Νίκος Κατσίκης στο μπουζούκι ο Βασίλης Κετεντζόγλου στην κιθάρα και ο Ντάσο Κούρτι στο ακορντεόν.

Το «Φύλλο Ανδρικό» εγγυάται μια βραδιά με σίγουρη διασκέδαση. Θα ακούσετε μεγάλες ερμηνείες, προσεγμένο πρόγραμμα, ωραία αισθητική και αγαπημένα τραγούδια ενορχηστρωμένα και ερμηνευμένα με μια δυναμική ευαισθησία.

Υγ. Πρακτικές πληροφορίες για το Passport Κεραμεικός Upstage

Η μουσική παράσταση έχει διάρκεια περίπου τρεις ώρες με ένα μικρό διάλειμμα και ξεκινάει στις 22:30.

Το μαγαζί είναι από τους καλύτερους χώρους της κατηγορίας του. Άνετο, δεν έχει στριμωγμένα τραπέζια, διαθέτει καλό εξαερισμό και η διάταξή του βοηθάει ώστε να παρακολουθήσει κανείς ανενόχλητος το πρόγραμμα.

Οι τιμές 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο bar) – 20 ευρώ (με ποτό, σε τραπέζι). Για την περίοδο των γιορτών και για κράτηση με φιάλη σε τραπέζι καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με το μαγαζί.

Το μπαρ είναι σε πολύ καλή θέση, είναι άνετο και πολύ δύσκολα θα δημιουργηθούν φαινόμενα στριμώγματος ή χαμηλής ορατότητας.

Info:

Η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει την μουσική παράσταση "Φυλλο ανδρικό"
κάθε Σάββατο στο Passport Κεραμεικός
Για περισσότερες πληροφορίες... κλικ εδώ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: