Είδαμε: "Το χρυσό Αρισμαρί" στο θέατρο Ήβη. "Η δύναμη της θέλησης που νικάει όλα τα εμπόδια"!

Πληροφορίες

  • Χώρος: Θέατρο Ήβη
  • Σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη
  • Παίζουν: Τάσος Χαλκιάς, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη Ορέστης Τρίκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Έλενα Δελακούρα κ.α.

Η σκηνή του θεάτρου Ήβη άνοιξε τις πόρτες της για να υποδεχτεί το έργο «Το χρυσό Αρισμαρί» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη. Ένα έργο που τονίζει τις κρυφές δυνάμεις που έχουμε μέσα μας και επιστρατεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

«Το Χρυσό Αρισμαρί» εκτός από ένα μοναδικό και παραμυθένιο όνομα είναι και ένα σπάνιο βότανο με θεραπευτικές ιδιότητες. Ο ήρωας του παραμυθιού ξεκινά ένα ταξίδι για να το βρει και να θεραπεύσει τον πατέρα του. Καταφέρνει να ξεπερνά όλα τα εμπόδια με κύριο όπλο την αφοσίωση και την αγάπη που έχει για αυτόν.Μαζί του ο αγαπημένος του φίλος και η νεράιδα που ερωτεύεται σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι. Το κακό, ο δόλος και η πονηριά δεν θα σταθούν εμπόδια στην δύσκολη πορεία του.

Ζωντανοί διάλογοι σε ένα καλογραμμένο σενάριο με ωραία πλοκή, χιούμορ και πλήθος μηνυμάτων. Η Κέλλυ Σταμουλάκη με το πληθωρικό της ταλέντο αλλά και την αστείρευτη πένα καταφέρνει να συγκινήσει και να προβληματίσει μικρούς και μεγάλους. Τα κουστούμια είναι εντυπωσιακά και απόλυτα εναρμονισμένα με την τεράστια οθόνη βιντεοπροβολών.Ο φωτισμός για άλλη μια φορά εκπληκτικός. Η ζωντανή μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό.Ο πολυπληθής θίασος κατάφερε να μας μεταφέρει τα μηνύματα του έργου. Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός και όλοι αν και διαφορετικοί είμαστε ίσοι. Η αγάπη είναι πανίσχυρη και ικανή να νικήσει τα πάντα. Ακόμα και οι νεράιδες όταν ερωτεύονται απαρνιούνται την ιδιότητα τους στο όνομα της αγάπης.

Ένα κατάμεστο θέατρο από παιδικά κεφαλάκια που δεν είναι κάτι τόσο συνηθισμένο στις πρεμιέρες. Κι όμως αυτή η παράσταση κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των παιδιών που παρέμειναν ήσυχα αλλά και πανέτοιμα πάντα για ένα δυνατό χειροκρότημα. Παρά τα εμπόδια δεν πρέπει να σταματάμε να παλεύουμε για έναν καλύτερο κόσμο. Δεν πρέπει να σταματάμε να ψάχνουμε για συνοδοιπόρους. Γιατί η συνεργασία είναι το κλειδί στην επίτευξη στόχων. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία ακόμα κι αν αυτή κρύβεται σε ένα χρυσό δεντρολίβανο. Αν ψάξουμε καλά μπορεί να την βρούμε και δίπλα μας...

Info:

Το χρυσό αρισμαρί, της Κέλλυς Σταμουλάκη
σε σκηνοθεσία Κέλλυς Σταμουλάκη
Στο Θέατρο Ήβη
Παραστάσεις: Κάθε Κυριακή 11:00 και 14:30

Περισσότερες πληροφορίες κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα: