Αντιγόνη Κολοβέντζου

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας!

Είναι λίγα τα τραγούδια που μπορούν να σε κάνουν να κοιτάξεις εντός σου. Σε εκείνη την βαθειά σκέψη που μοιάζει «Φυλακή Υψίστης Ασφαλείας». Είναι δύσκολο να μπορείς να παραδέχεσαι την ήττα σου. Μια σκιά στο δωμάτιο των σκέψεων. «Σ’ έχασα» φωνάζεις και καίγεται η ψυχή στο τελευταίο τσιγάρο από το πρωινό επισκεπτήριο. Αυτό το τραγούδι, ενώνει την μοναξιά με την παρουσία, τον απολογισμό και την αποδοχή της ήττας. Είναι η ερμηνεία του Μπάμπη Στόκα που σε κάνει να σπας τη σιωπή σου και να μετράς τις ημέρες προς την απελευθέρωση με τους στίχους της Ελεάνας Βραχάλη, αυτό συμβαίνει στο κουπλέ, γιατί στο ρεφρέν η μουσική του Γιώργου Σαμπάνη δίνει τη δύναμη στον ακροατή να σπάσει τα τείχη οποιασδήποτε φυλακής.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Αρλέτα - Δεν είναι ένα τραγούδι των Χριστουγέννων!

«Δεν είναι αυτό ένα τραγούδι Χριστουγέννων» είναι η φωνή της Αρλέτας που μας μαθαίνει την άλλη πλευρά της φανταχτερής γιορτής. Εκείνη την γλυκιά ζεστασιά που νιώθεις όταν ακούς μια αγαπημένη χροιά να σου μιλά. Οι στίχοι της Sunny Μπαλτζή κρεμάστηκαν σα χριστουγεννιάτικα στολίδια στη μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου στην γωνιά της πόλης. Στο δέντρο που λίγοι θα φωτογραφηθούν μαζί του , αλλά που θα έχει την λάμψη της καθαρής αγάπης για όλους. Εκείνης που διαρκεί περισσότερο από την ενέργεια πολλών αλκαλικών μπαταριών.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Takim - Την ίδια στιγμή να ζούμε!

Μια γουλιά από τη φωνή της Νένας Βενετσιάνου και «Μη μιλάς», όλα θα τα οδηγήσει η ενορχήστρωση του Κώστα Παρίσση, ώστε όσα ονειρεύτηκες να γίνουν πραγματικότητα. Ένα κουμπί στο ραδιόφωνο του αυτοκίνητου αφυπνίζει τον καλό μας εαυτό, ας το γυρίσουμε και ας απολαύσουμε το τραγούδι αυτής της συνάντησης.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Νένα Βενετσάνου - Μη μιλάς!

Μια γουλιά από τη φωνή της Νένας Βενετσιάνου και «Μη μιλάς», όλα θα τα οδηγήσει η ενορχήστρωση του Κώστα Παρίσση, ώστε όσα ονειρεύτηκες να γίνουν πραγματικότητα. Ένα κουμπί στο ραδιόφωνο του αυτοκίνητου αφυπνίζει τον καλό μας εαυτό, ας το γυρίσουμε και ας απολαύσουμε το τραγούδι αυτής της συνάντησης.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Μίλτος Πασχαλίδης - Στις ξερολιθιές!

Ένα σύμπλεγμα αστεριών σε καλοκαιρινό ουρανό Αλκής Αλκαίος , Μάριος Τόκας . Με μόνη βροχή τα δάκρυα συγκίνησης τη στιγμή που ακούς τη φωνή του ερμηνευτή να συντονίζεται με την καρδιά σου, ο Μίλτος Πασχαλίδης. Ένα μαγικό τραγούδι βρίσκεται πλέον στα χέρια των ακροατών για πολλές και επαναλαμβανόμενες ακροάσεις. Μια μικρή αλλά δυνατή εισαγωγή ενός εξαιρετικού δίσκου.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Δήμητρα Γαλάνη & Μιχάλης Χατζηγιάννης - Σε ποιον να πω το σ' αγαπώ!

Η Λίνα Νικολακοπούλου όταν γράφει συνδέεται με την απλότητα που κρύβουν οι στιγμές του καθενός μας, τις συνδέει μες στους στίχους της και δημιουργεί ζωή. Ένα νέο τραγούδι , μια νέα ζωή με πνοή από την μελωδία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αποκτά κορμί με την φωνή της Δήμητρας Γαλάνη και μας αγκαλιάζει.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Χρήστος Μάστορας - Για όλα ικανοί!

Ένας ένας οι τραγουδισμένοι προορισμοί, με λιμάνια μέσα στους στίχους του Οδυσσέα Ιωάννου και με ανέμους που πνέουν ούρια με τη μελώδια της ψυχής από τον Θέμη Καραμουρατίδη , ήθελαν καπετάνιο να ορίζει την πορεία τον Χρήστο Μάστορα.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Ελευθερία Πάτση - Δεν έχω λόγια!

Μόνο η φωνή της Ελευθερίας Πάτση καταδεικνύει την αληθινή φόρτιση που η Μυρτώ Κοντοβά κρύβει σε κάθε στίχο της . Η σύνθεση του Βαγγέλη Τούντα σας οδηγεί, μπορείτε να αφεθείτε.

Ευρετήριο

  • Συναυλίες, Lives, Προγράμματα

    Θέατρο

Με την υποστήριξη μας:

Παιδικές παραστάσεις