Αντιγόνη Κολοβέντζου

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας!

Δεν χρειάζονται συστάσεις για αυτούς που χάραξαν στο χρόνο την πορεία των σκέψεων μιας νεολαίας που πότε δεν μεγαλώνει. Είναι πάντα εκεί να σπάνε τη σιωπή της υποτονικότητας μιας καθημερινότητας που ρουφά το μυαλό του καθενός μας με την νέα της αμφίεση. «Η νέα βαρβαρότητα» είναι εδώ.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας!

Μια ζωή, μια κιθάρα και ταξίδι. Πώς να μην είναι εκείνη που θα πει «Ξέρω μια χώρα» διαφορετική. Ένα μολυβί, διάφανο συναίσθημα και ρυθμός για να γεννηθεί μέσα από τους στίχους του Σταύρου Σταύρου και την μουσική του Σταύρου Σιόλα η εξομολόγηση κάθε μοναχικού και η Μάγδα Βαρούχα δίνει το χρώμα μέσα στο περίγραμμα και την ύλη στο συναίσθημα, με την μελωδία της φωνής της.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Πέννυ Μπαλτατζή - Το κορίτσι!

Έτσι λοιπόν λιτά και τρυφερά γίνεται η νεραΐδα, η πριγκίπισσα και η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Και ξεκινά να μοιραστεί τα λόγια του παραμυθά μέσω των στίχων και της μουσικής του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, γιατί στη ζωή όλα είναι πιθανά . Απολαύστε το τραγούδι αλλά μη ξεχάσετε να δείτε το αισθαντικό video clip που φανερώνει την αλήθεια των λόγων και έζησαν αυτοί καλά....

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Νατάσσα Μποφίλιου - Στην επόμενη ζωή!

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ήρθε και πάλι, να μας θυμίσει πως η άνοιξη κρύβει και πόνο όσο και αν εμείς θέλουμε να αρνούμαστε να τον αντικρίσουμε ανάμεσα στις φωτεινές ημέρες της. Εκείνος μένει εκεί και μας κοιτά με το σαρδόνιο χαμόγελο του, γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή μέσα στον τόσο ήλιο θα γίνουμε «Ουράνια».

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Σωκράτης Μάλαμας - Θανάσης Παπακωνσταντίνου - Σκέψη μου ξημερωμένη!

Ανακαλύψεις των πιο κοντινών μας αισθήσεων, γίνονται γνώση μέσα από τους στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου και εύκολα απομνημονεύονται σαν φύσημα μέσα από την φωνή του Σωκράτη Μάλαμα. Δεν χωρούν λόγια , μόνο μερικά χτυπήματα στα άνθη της άνοιξης να καρπίσουν και να περάσει ο χρόνος , να έρθει το επόμενο καλοκαίρι για να τους δούμε στη σκηνή μαζί. Προς το παρόν μένουμε εδώ με «Σκέψη μου ξημερωμένη» να μετράμε επαναλήψεις ακρόασης στο μουσικό κουμπαρά της μοναξιάς και της παρέας μας.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Λένα Ακαίου - Οι πιο δικοί μας άνθρωποι!

«Μέσα μου ζεις» και οι στίχοι νιώθεις πηγάζουν από τις βαθιές σκέψεις του καθενός μας. Ο Νικόλας Λειβαδίτης για μια ακόμα φορά τολμά και τα καταφέρνει να ταράξει τα συμβατικά. Με στίχους και μελωδία δικά του, συνομιλεί με εκείνον που μόνο ο καθένας από εμάς μπορεί να ακούσει την αλήθεια του , τη δική του αλλά και όλων μας.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας - Νικόλας Λειβαδίτης - Γιώργος Παντελιάς - Μέσα μου ζεις!

«Μέσα μου ζεις» και οι στίχοι νιώθεις πηγάζουν από τις βαθιές σκέψεις του καθενός μας. Ο Νικόλας Λειβαδίτης για μια ακόμα φορά τολμά και τα καταφέρνει να ταράξει τα συμβατικά. Με στίχους και μελωδία δικά του, συνομιλεί με εκείνον που μόνο ο καθένας από εμάς μπορεί να ακούσει την αλήθεια του , τη δική του αλλά και όλων μας.

Το musicity.gr επιλέγει το τραγούδι της εβδομάδας: Γιώργος Καλαντζής - Στα μισά του έρωτα βγαίνει ο δολοφόνος!

Με την έναρξη της άνοιξης κάποιοι κάνουν τα πρώτα τους ταξίδια, με «Τα πλοία της γραμμής» και όχι μόνο. Άλλοι πάλι γίνονται οι ίδιοι εκείνα τα καράβια που μέσα τους χωρούν πολλές ζωές και αφήνουν ή πιάνουν λιμάνια. Καπετάνιος σε ένα νέο δίσκο ο Κώστας Μακεδόνας, χαράζει τη νέα μελωδική του ρότα, με χάρτες τους στίχους στου Νίκου Μωραΐτη, γνωστούς για τα υπε- συναισθηματικά ταξίδια και με νέα πανιά τη μουσική πλέξη του Νικόλα Μαυρέση, ενός πρωτοεμφανιζόμενου μουσικού που γνωρίζει τις πνοές της μελωδίας.

Με την υποστήριξη μας:

Θεσσαλονίκη

Περισσότερα στη Θεσσαλονίκη...