Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας: Συναυλίες & Παραστάσεις - Πρόγραμμα

Κατράκειο θέατρο, Νίκαια

Πρόγραμμα συναυλιών & παραστάσεων - Καλοκαίρι 2024

 

Το Κατράκειο θέατρο στη Νίκαια είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανοιχτά θέατρο στο λεκανοπέδιο της Αττικής και έχει φιλοξενίσει με επιτυχία πολλές μεγάλες συναυλίες. Ο συνδιασμός των αμφιθεατρικά στημένων κερκίδων και του χώρου για όρθιους μπροστά από την σκηνή το καθιστούν ιδανικό για την φιλοξενία μεγάλου αριθμού θεατών δίνοντας τους την δυνατότητα να πρακολουθήσουν οποιαδήποτε συναυλία όπως επιθυμούν (καθίμενοι ή όρθιοι) στις καλύτερες δυνατές συνθήκες.  

Πλήρως ανακαινισμένο και με 5.500 νέα αριθμημένα καθίσματα, το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας είναι έτοιμο μα υποδεχθεί το κοινό του, με έναν κύκλο επίλεκτων θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών. Το μεγαλύτερο σύγχρονο θέατρο της χώρας «ανάβει» αυτό τον μήνα τους προβολείς του και καταθέτει τη δική του πολιτιστική πρόταση και αυτό το καλοκαίρι.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης υπογραμμίζει:

«Τους τελευταίους πέντε μήνες προχωρήσαμε σε συγκεκριμένες παρεμβάσεις στο Κατράκειο θέατρο με στόχο την ικανοποίηση των νέων αναγκών κοινού και καλλιτεχνών. Αντικαταστήσαμε 5.500 καθίσματα, ένα έργο που προγραμματίζαμε αρκετά χρόνια και η ολοκλήρωσή του ήταν ένα στοίχημα που δεν θέλαμε να χάσουμε. Μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής και καταξιωμένοι ηθοποιοί θα παρελάσουν από το μεγαλύτερο σύγχρονο θέατρο της χώρας. Το περσινό καλοκαίρι πέρασαν 70.000 θεατές και φέτος αναμένεται να ξεπεράσουν τους 120.000. Πιστοί στο θερινό μας ραντεβού δίνουμε και εφέτος το «παρών» και φιλοδοξούμε να πρωταγωνιστήσουμε στα πολιτιστικά δρώμενα, μέσα από ένα θεσμό που χρόνο με το χρόνο καταξιώνεται στη συνείδηση του κοινού και κερδίζει ολοένα και περισσότερο τις καρδιές και το χειροκρότημα των εραστών της τέχνης».

Όλα τα άρθρα για το Κατράκειο:

Χρήσιμες Πληροφορίες - Οδηγίες:

Υπενθυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται:

- Η λήψη φωτογραφιών, η ηχογράφηση και η μαγνητοσκόπηση κατά τη διάρκεια των παραστάσεων.

- Η είσοδος στο χώρο του θεάτρου, υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, η μεταφορά τροφίμων και ποτών, επικίνδυνων αντικειμένων ή εύφλεκτων υλικών.

- Για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε τουλάχιστον μια ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης.

- Στο χώρο του θεάτρου λειτουργεί κυλικείο.

- Τουαλέτες (WC) εντός του χώρου του θεάτρου.

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Διέυθυνση: Μάνου Κατράκη και Κυρά της Ρω

Περιοχή: Νίκαια

Τηλέφωνο: 213 2075 289

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη