Μανώλης Παπούλιας & ΜουΣΙκΟΦρονεΣ - Πότε / Νέο τραγούδι!

 

Digital single "Πότε" Μανώλης Παπούλιας και ΜουΣΙκΟΦρονεΣ

Ιδρυτικό μέλος, συνθέτης ,κιθαρίστας του ελληνικού ροκ συγκροτήματος "Μοντάζ" όπου μέσα από τις δισκογραφικές δουλειές τους, τα τραγούδια τους "Τι κόσμος είναι αυτός", "Σαμοθράκη", "δεν είσαι εδώ", "ο δολοφόνος", "αλλάζω τα χρώματα", κτλ έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην ιστορία της εναλλακτικής ροκ ελληνικής μουσικής.

Επίσης ιδρυτικό μέλος των μουσικών σχημάτων "τα αερικά του βάλτου" και "Μουσικόφρονες" όπου με το νέο έντεχνο ρεμπετορόκ ύφος του, παρουσιάζει δικά του προσωπικά, αλλά και διασκευασμένα τραγούδια του, από την δισκογραφία των Μοντάζ. Παράλληλα κυκλοφόρησε την ορχηστρική δισκογραφική δουλειά "μπλουζοπαρμένα ταξίμια" και εξέδωσε την ποιητηκη συλλογή " μια ανάσα άσυλο …ευχαριστώ αγάπη". Συνεργάστηκε και συμμετείχε ως κιθαρίστας σε παραγωγές άλλων μουσικών, αλλά και ως τραγουδοποιός σε μουσικές σκηνές, συνεργασίες επίσης με θεατρικές ομάδες για τις οποίες έγραψε μουσική, και τραγούδια.

Το Digital single "Πότε" σε μουσική Μανώλη Παπούλια και στίχους Αντώνη Κουιμτζή αποτελεί τον προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ , και κυκλοφορεί προς υποστήριξη του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες "Παιδικά όνειρα" του Δήμου Δέλτα Θες/νίκης, όπου εκτός από τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι κύριος σκοπός είναι η δημοσιοποίηση και η ευαισθητοποίηση του κοινού προς ενίσχυση για την, εδώ και χρόνια, προσπάθεια του συλλόγου να πραγματοποιήσει την ανέγερση κατάλληλης υποστηριζόμενης στέγης διαβίωσης των παιδιών.

Οι "Μουσικόφρονες" είναι Αντιγόνη Θεοχάρη κιθάρα, Μαρία Κοσμίδου τραγούδι, Μάκης Γκότζικας μπουζούκι, Αντώνης Ζάχος κρουστά, Κώστας Μπύρος βιολί, Κώστας Γιαννακάκης κόντρα μπάσο.

Τράπεζα πειραιώς 6219040031034 Iban GR03 "Παιδικά όνειρα"

Μανώλης Παπούλιας & ΜουΣΙκΟΦρονεΣ - Πότε

Στίχοι: Αντώνης Κουιμτζής

Μουσική: Μανώλης Παπούλιας


 

Σχετικά Άρθρα:

Ευρετήριο

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη