Περιβόλι του Ουρανού 2017 - 2018: Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού!

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου,
Στέλιος Διονυσίου, Ασπασία Στρατηγού
"Εμείς θα τραγουδάμε"
Στο Περιβόλι του ουρανού
Έναρξη: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

 

Η επιτυχία συνεχίζεται! Στο Περιβόλι του Ουρανού, ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και η μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού συναντιούνται φέτος το χειμώνα, στο ιστορικό Περιβόλι του Ουρανού στην Πλάκα.

Με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι και την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και την ισχυρή σχέση που διατηρούν με ένα μεγάλο κοινό, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η υπέροχη Ασπασία Στρατηγού ξεκινούν τις εμφανίσεις τους ξέροντας ότι θα κερδίσουν και φέτος το στοίχημα της επιτυχίας.

Η επιτυχία συνεχίζεται στο Περιβόλι του Ουρανού και ο καιρός για τραγούδι αναμένεται εξαιρετικός.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, 0 μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου , η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία... θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ασπασία Στρατηγού χαρακτηρίζεται ως μια προικισμένη ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Aξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα εμφανιστούν δύο νέοι καλλιτέχνες που ανακάλυψε ο Χρήστος Νικολόπουλος. Είναι ο Χάρης Μακρής και η Δήμητρα Μπουλούζου.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Όλοι τους, στο Περιβόλι του Ουρανού, πανέτοιμοι για τη φετινή τους σύμπραξη επί σκηνής, σ´ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα στη διασκέδαση με το κέφι .

Το Περιβόλι του Ουρανού ανανεωμένο και καλόγουστο εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα. Σας περιμένουμε για μοναδικές απολαύσεις.

Εμείς θα τραγουδάμε ...λοιπόν στο Περιβόλι του Ουρανού!

Πληροφορίες:

Έναρξη: Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή - Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι

Τηλέφωνο: 210 3235517

Το περιβόλι του ουρανού

Διέυθυνση:  Λυσικράτους 19

Περιοχή: Πλάκα

Τηλέφωνο: 210 3235517

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Ευρετήριο

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη