REC - Καρδιά (video clip)!

 

Μετά την καλοκαιρινή επιτυχία τους “Έτσι Γίνεται”, οι REC δεν επαναπαύονται, δουλεύουν ακατάπαυστα και επιστρέφουν δριμύτεροι με καινούργιο κομμάτι που αδιαμφισβήτητα θα κλέψει τις καρδιές μας.

Το αγαπημένο συγκρότημα που αρέσκεται πάντοτε στο να πειραματίζεται με τους ήχους και να ανακαλύπτει νέες φόρμες μουσικής έκφρασης, κάνει και πάλι την έκπληξη, με ένα τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε και διαφοροποιείται εμφανώς από τα προηγούμενα.

Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα, με τίτλο “Καρδιά”, σε στίχους και μουσική του Άρη Λουμάκη και Άρη Κλεισούρα .

Το video clip γυρισμένο σ’ ένα ονειρικό τοπίο, στην καρδιά ενός δάσους, το δημοφιλές συγκρότημα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Sherif Francis, υπόσχεται να μας μαγέψει και να μας συμπαρασύρει στο δικό του παραμύθι, με πλάνα που μας μεταφέρουν σε κόσμους παραμυθένιους και καταφέρνουν να αναβιώσουν το χαμένο μας ρομαντισμό.

O Άρης, ο Mike και η Ξένια, με φόντο τις χρωματικές αντιθέσεις της φύσης μιλάνε για το μεγαλείο του έρωτα, τον πόνο αλλά και την ελπίδα που όλοι οι ερωτευμένοι έχουν πάντοτε στην καρδιά τους. Εικόνες που δένουν απόλυτα και έρχονται σε πλήρη αρμονία με τους στίχους και τη μουσική του κομματιού, δίνοντας ένα άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα.

Το νέο single των REC φιγουράρει ήδη στην πρώτη δεκάδα του ελληνικού airplay κάνοντας δυναμική είσοδο, στις καρδιές του κόσμου.

H μουσική και οι στίχοι είναι του Άρη Λουμάκη (REC) και του Άρη Κλεισούρα.

 

REC - Καρδιά

Μουσική: Άρης Λουμάκης,  Άρης Κλεισούρας

Στίχοι: Άρης Λουμάκης, Άρης Κλεισούρας

Σκηνοθεσία: Sherif Francis Εταιρεία: Feelgood Records

  

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη