Jennifer Lopez - El Anillo!

 

Πάντα στην επικαιρότητα, πάντα Sexy, πάντα Super Star! Χωρίς περαιτέρω συστάσεις το νέο single/video της JLO είναι το απόλυτο παγκόσμιο viral καθώς σε λιγότερο από μια εβδομάδα έχει εισχωρήσει σε όλες τις top λίστες και τα trends φτάνοντας αυτή τη στιγμή στο No8 των τάσεων στο ελληνικό chart του youtube.

H Jennifer Lopez ψηφίστηκε από το ΤΙΜΕ ως μια από τις 100 πιο επιδραστικές προσωπικότητες του κόσμου για φέτος και παράλληλα επιστρέφει στο μουσικό προσκήνιο με νέα μουσική. Tο νέο της single "El Anillo" περιλαμβάνει όλο το πακέτο που έχει κάνει σταρ τη λατίνα τραγουδίστρια: εκρηκτικές χορογραφίες, τολμηρά κοστούμια και τις καμπύλες της σε πρώτο πλάνο.

H ιδέα του κλιπ επηρεασμένη από το «Game of Thrones», χρυσός θρόνος, οι πολεμιστές, το κάστρο και όλη η σκηνοθεσία θυμίζουν το δημοφιλές σίριαλ. Όμως η Jennifer Lopez εμπνέεται και από την βασίλισσα Κλεοπάτρα ενώ υπάρχουν αναφορές και σε άλλες μυθολογικές φιγούρες.

Το βίντεο έρχεται αμέσως μετά την εμφάνιση της Jenny from the block στα βραβεία Latin Music Music του 2018 μαζί με τον σύντροφό της Alex Rodriguez στο L.A. Το "El Anillo" έκανε το επίσημο ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια των βραβείων. Την ίδια ώρα, το ΤΙΜΕ έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα highlights από το γκαλά που τίμησε τη λίστα ε τους 100 στη Νέα Υόρκη.

Jennifer Lopez - El Anillo

 

 

 

Στίχοι: 

 

Έξυπνη αναζήτηση Μουσικής:

Γράψε τον τίτλο ή τον καλλιτέχνη και βρες το τραγούδι που θέλεις:


Tip: Γράψε μία λέξη κλειδί ή το επίθετο του καλλιτέχνη