Είδαμε: Λευτέρης Ελευθερίου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος. "Οι δυο τους στο πατάρι του Γυάλινου"!

Κατηγορία: Συναυλίες & Lives
Aπό: 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πληροφορίες

Λευτέρης Ελευθερίου - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Οι δυο τους στο πατάρι του Γυάλινου

Η νέα τάση στη νυχτερινή διασκέδαση απαιτεί τη συνύπαρξη ηθοποιών και μουσικών ή τραγουδιστών. Πάντα βέβαια συνέβαιναν τέτοιες συμπράξεις, αλλά τα τελευταία χρόνια οι μουσικές σκηνές αναζητούν με όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον τους καλλιτέχνες εκείνους που θα κάνουν την διαφορά, στα τόσα πλείστα μουσικά ή μουσικοθεατρικά σχήματα.

Στο Γυάλινο Up stage συμβαίνει μια τέτοιου είδους συνύπαρξη. Δύο ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί στο είδος τους καλλιτέχνες ανεβαίνουν στην σκηνή και δίνουν ό, τι ο καθένας ξέρει καλύτερα. Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ή ο άνθρωπος ορχήστρα και Λευτέρης Ελευθερίου.

 

Οι δυο τους στόχο έχουν να ξεσηκώσουν και να διασκεδάσουν με το προσωπικό τους στυλ και τον δικό τους μοναδικό τρόπο.
Τέτοιου είδους συμπράξεις, άλλοτε πετυχαίνουν και άλλοτε όχι και αυτό γιατί είναι δύσκολο δυο διαφορετικά είδη τεχνών, αλλά και ανθρώπων να συνυπάρξουν σκηνικά σε ένα ολοκληρωμένο και απολαυστικό αποτέλεσμα. Θυμόμαστε το αλησμόνητο δίδυμο των Μουζουράκη – Αλευρά, που έδωσε μία από τις καλύτερες στιγμές αυτού του τύπου διασκέδασης.

Στην περίπτωση των Κωνστανόπουλου και Ελευθερίου, έχουμε δυο ταλαντούχους ανθρώπους, με έντονη προσωπικότητα και στυλ. Άλλοτε αυτές οι προσωπικότητες συγκλίνουν και άλλοτε αποκλίνουν σκηνικά.

Μαζί έπαιξαν και τραγούδησαν αγαπημένες μελωδίες από το παρελθόν και συμμετείχαν σε σκετσάκια με κέφι και ενέργεια. Μου έλειψε μια κοινή καλλιτεχνική γραμμή και ένας σκηνικός συντονισμός. Υπήρξαν ωραίες ιδέες οι οποίες θυσιάστηκαν στον αυθορμητισμό.

Βέβαια μαζί τους είχαν τρεις πολύ καλούς μουσικούς. Τον Σωτήρη Βλισίδη στα πλήκτρα, το Χάρη Κωνσταντόπουλο στα πνευστά και το Λυκούργο στα τύμπανα. Επίσης το opening των Sleeping Band ήταν μια ευχάριστη στιγμή.

Info:

Λευτέρης Ελευθερίου - Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
"Αγαλματάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα"
Γυάλινο UpStage
Σάββατο 3, 10, 17 Δεκεμβρίου 2016

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση και διαγωνισμός για προσκλήσεις κλικ εδώ

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

1) Κάντε κλικ σε μία φωτογραφία 2) Πατήστε το "Play" για να τις δείτε σε μορφή Slideshow ή τα βελάκια πάνω, δεξιά και αριστερά για χειροκίνητη προβολή. 

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φωτογραφιών, video & κειμένων για αναδημοσίευση χωρίς την άδεια μας ή/και αναφορά του musicity.gr και του συντάκτη / φωτογράφου ως πηγή.