Δήμητρα Γαλάνη - Ευστάθιος Δράκος: Συνέντευξη τύπου "Οι Δευτέρες στο Gazarte θα μοιάζουν με γιορτή"!

Aπό την: 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πληροφορίες

Δήμητρα Γαλάνη - Ευστάθιος Δράκος

Συνέντευξη τύπου @Gazarte

Οι Δευτέρες στο Gazarte θα μοιάζουν με γιορτή

 

Η πραγματική ανάγκη για ειλικρινή έκφραση, η κοινή αισθητική, η ανενδοίαστη δήλωση του συναισθήματος είναι παράγοντες επαρκείς για να συνδέσουν με αιώνιους δεσμούς ανθρώπους που η ρίζα τους μετράει διαφορετικές γενιές. Άλλωστε, η δημιουργία και η καταγραφή αυτής σε ένα δίσκο, θα μένει ες αεί στους αιώνες που θα ακολουθήσουν για να μαρτυρά αυτή την ένωση.

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Ευστάθιος Δράκος, αφού συνεργάστηκαν με το Νίκο Μωραΐτη στο δίσκο «Το βαλς των χαμένων μετά», αποφάσισαν να ενώσουν ξανά ψυχή, δυνάμεις και ανάγκες, αυτή τη φορά όμως στο βήμα της σκηνής. Το Gazarte και η δεκαετής επέτειός του αποδείχθηκε εξαιρετική αφορμή, για να βρουν οι Δευτέρες του Μαρτίου ένα λόγο για να πάψουν να είναι βαρετές. Άλλωστε, σε αυτή τη σκηνή που και οι δύο θεωρούν σπίτι τους, τα πάντα θα είναι όσο οικεία πρέπει για να συμπλεύσουν ανεμπόδιστα, για τέσσερα βράδια, με τις αναμνήσεις, τις καινούριες μνήμες, τα χαμόγελα και τα δάκρυα.

Άλλωστε, στη διαδρομή τους αυτή, που το συναίσθημα είναι ο μόνος οδηγός, οι συνεπιβάτες δε σταματούν να ανεβαίνουν στο καράβι και να ρίχνουν καύσιμο στη μηχανή για να πηγαίνει παρακάτω. Ο Γιάννης Δημολίτσας και ο Γιώργος Νανούρης το έκαναν με τη σειρά τους, οπτικοποιώντας υπό την αισθητική μιας μοναδικής δραματουργίας το κομμάτι «Ευτυχισμένοι άνθρωποι» από το δίσκο των δύο πρωταγωνιστών, χαρίζοντας στο συναίσθημα ακόμη μία διάσταση.

Οι Δευτέρες στο Gazarte θα μοιάζουν με γιορτή. Πάρτε θέση!

Δήμητρα Γαλάνη
Τις Δευτέρες του Μαρτίου
Στο main stage του Gazarte
6, 13, 20 & 27 Μαρτίου 2017

Συμμετέχει ο Eυστάθιος Δράκος

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και διαγωνισμός για προσκλήσεις κλικ εδω

 

 
 

 

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση φωτογραφιών, video & κειμένων για αναδημοσίευση χωρίς την άδεια μας ή/και αναφορά του musicity.gr και του συντάκτη / φωτογράφου ως πηγή.

Τελευταία άρθρα από: Βεατρίκη Ψυχάρη