Φωτογραφίες & ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη

Μίλτος Πασχαλίδης @ Μαύρη Τρύπα «…Πέτρα που θέλει να κυλά, ποτέ δεν χορταριάζει…»: Φωτογραφίες & Ρεπορτάζ!
Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε ένα μουσικό ταξίδι χωρίς όρια.Με επιλογές από την παλιότερη μέχρι και την τελευταία δισκογραφία του. Ο πότε τραχύς ήχος της κιθάρας και πότε απαλός συνδυάζεται υπέροχα με το πιάνο ή το ακορντεόν σε κάθε τραγούδι. Διφωνίες, αστεία, συγκίνηση, όλα με μέτρο και υπερβολή την ίδια στιγμή.
Θ. Μικρούτσικος - Γ. Κότσιρας - Ρ. Αντωνοπούλου @ Black is a!ive: Φωτογραφίες & Ρεπορτάζ!
Μια συνεργασία – έκπληξη έρχεται να φέρει άλλον αέρα στη μουσική σκηνή της συμπρωτεύουσας. Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου μας δίνουν τη δυνατότητα να θυμηθούμε, να τραγουδήσουμε και κυρίως να νιώσουμε και να εμψυχωθούμε με παλιά και νέα τραγούδια τους.
Live Report: Γιάννης Αγγελάκας @Block 33, Θεσσαλονίκη: «Χωρίς κανόνα...»!
Σάββατο, 23 Νοέμβρη,Είναι γύρω στις 22.00... Η πρώτη από τις δυο εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα στη Θεσσαλονίκη είναι sold out και ο κόσμος βρίσκεται ήδη στο συναυλιακό χώρο. Το σκηνικό έξω από το Block 33 άκρως χειμωνιάτικο, όμως η «καταιγίδα» ξεκινά λίγη ώρα αργότερα, με την εμφάνιση του τραγουδοποιού και…
Σχετικά άρθρα με λέξη κλειδί:
Λ.Μαχαιρίτσας, Μ.Πασχαλίδης, Δ.Παπίου, Δ.Σταρόβας, Opera Chaotique @ Stage by night: Φωτογραφίες & Ρεπορτάζ!
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δήμητρα Παπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Opera Chaotique...Κι αν νομίζεις πως μπορείς να τους ξεφύγεις, πλανάσαι!