Ola White: Το νέο στέκι της Γλυφάδας [Μειωμένες & φοιτητικές τιμές]!

Ola White Club

To "Όλα Ελληνικά" και το "White Club" μαζί.

 

Η συνύπαρξη της δεκαετίας έχει όνομα OΛΑ White Club. Το νέο brand της παραλιακής έχει δύο συνθετικά που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης. Ο λόγος για το Όλα Ελληνικά και το White Club, τα οποία ενώνουν τις δυνάμεις τους και έρχονται να ανάψουν φωτιές στην άμμο της Γλυφάδας με τις καλύτερες μουσικές και την πιο summer moon ατμόσφαιρα.

Parties, εκπλήξεις, διάσημοι DJs και εκλεκτοί καλεσμένοι, έρχονται να ξεσηκώσουν όλους όσοι περάσουν μέρος του καλοκαιριού τους στην πρωτεύουσα. Το Ola White Ελληνικό επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος έχει θέα το καλύτερο κομμάτι της αθηναϊκής παραλίας. Φωτισμένο από το φεγγάρι του ουρανού της Γλυφάδας και με τις καταλληλότερες υποδομές αποτελεί την μόνη επιλογή του καλοκαιριού.
Με μουσικές επιλογές που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο, και με το κύμα στα πόδια σας, το Ola White Club είναι ο μονόδρομος για όσους αγαπούν την ελληνική μουσική και χορεύουν στους ρυθμούς της. Τα δύο brands της Αθηναϊκής διασκέδασης βάζουν το δικό τους προσωπικό στοίχημα με την επιτυχία του καλοκαιριού και τίποτα δεν προμηνύει ότι θα το χάσουν.

Στον ανανεωμένο χώρο του White στην Ποσειδώνος το Ola White Club έχει τον τρόπο να σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε καλοκαίρι στην Αθήνα! Με τις καλύτερες τιμές και τα φοιτητικά πακέτα να παίρνουν και να δίνουν, κάντε κι εσείς τη δική σας κράτηση στον παράδεισο της καλοκαιρινής διασκέδασης μέσα από το ProtoTrapezi.gr ή ProtoTrapezi.com.

Πληροφορίες:

Έναρξη: 

Ημέρες λειτουργίας:

Ola White

Διέυθυνση: Παραλία Αγίου Κοσμά, Αθήνα

  Χάρτης