Γοργόνες και μάγκες του Γιάννη Δαλανίδη | Κηποθέατρο Παπάγου!

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Ποιες παραστάσεις συνεχίζονται για περισσότερες από μία χρονιά; ... Περισσότερα...

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Οι πιο δημοφιλείς νέες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν Περισσότερα...

Γοργόνες και μάγκες
του Γιάννη Δαλιανίδη
Σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη
Κηποθέατρο Παπάγου

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018, 21:15

Το «Γοργόνες και Μάγκες», η υπερπαραγωγή της χρονιάς που αποθέωσε το αθηναϊκό κοινό, με δέκα υποψηφιότητες στα Θεατρικά Κορφιάτικα βραβεία 2017-18, θα περιοδεύσει σε ανοιχτά θέατρα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή, ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης με ζωντανή ορχήστρα.

Το «Γοργόνες και Μάγκες» είναι μία από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές της FINOS FILM, το πιο δημοφιλές και διαχρονικό ελληνικό μιούζικαλ, του μεγάλου δημιουργού Γιάννη Δαλιανίδη που άφησε εποχή με το ταλέντο του, τη χαρακτηριστική του γραφή και τη διαχρονική του ματιά, σε μουσική του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη και μαέστρου Μίμη Πλέσσα και στίχους του μεγάλου Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Μετά από χρόνια έγινε επετειακά για πρώτη φορά θεατρικό μιούζικαλ σε διασκευή – σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, ο οποίος έχει σφραγίσει τα τελευταία χρόνια την αθηναϊκή θεατρική σκηνή με πολλές εμπορικές επιτυχίες, στο Θέατρο «Broadway» σε μία λαμπερή υπερπαραγωγή με 32 ηθοποιούς, μουσικούς και χορευτές.

Με σεβασμό αντάξιο της ιστορίας του ελληνικού μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, πλημμυρισμένο από τα τραγούδια «Θα Πιω Απόψε Το Φεγγάρι», «Άνοιξε Πέτρα», «Καμαρούλα Μια Σταλιά», «Ο Άντρας Που Θα Παντρευτώ», «Σε Βλέπω Στο Ποτήρι Μου», «Έχω Στενάχωρη Καρδιά» κ.ά. και τη ζωντανή εμφάνιση για πρώτη φορά σε θεατρική σκηνή του πλέον χαρισματικού και αγαπημένου σύγχρονου ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχου, η παράσταση δικαίως χαρακτηρίστηκε ως η παράσταση της χρονιάς τη χειμερινή σεζόν 2017-18.

Η μουσική διεύθυνση είναι του καταξιωμένου ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη.

Το θεατρικό μιούζικαλ «Γοργόνες και Μάγκες» λοιπόν, μετά την σαρωτική καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία που γνώρισε, ετοιμάζει το καλοκαίρι τις βαλίτσες του και θα περιοδεύσει επιλεκτικά μόνο τον Ιούνιο, σε ανοιχτά θέατρα, σε Κύπρο, Αττική, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα, Αίγιο, Πάτρα και Σαλαμίνα.

 

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, ο Τάσος Κωστής και στο ρόλο της αρχόντισσας η Όλγα Πολίτου.

Στον ρόλο του Παναγή μετά από πενήντα χρόνια, σε μία εμφάνιση σταθμό, ο Γιάννης Βογιατζής

Χορευτές (με αλφαβητική σειρά): Μάρκος Γιακουμόγλου, Ρομίνα Κοστέα, Έμιλυ Λούμπα, Κλέλια Μενελάου, Δαμιανός Μέτσο, Αθανάσιος Πισανίδης, Μαριφίλια Σκλαβούνου, Κωνσταντίνος Φρίγγας.

Πληροφορίες:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ώρα έναρξης: 21:15

Τιμή εισόδου: 

Προπώληση:

Κηποθέατρο Παπάγου

Διέυθυνση: Κορυτσάς (6η στάση Παπάγου)

Περιοχή: Παπάγου

Τηλέφωνο: 21 3202 7185

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Με την υποστήριξη μας:

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα