Θέατρο Badminton | Πρόγραμμα Παραστάσεων 2015 - 2016

Τα πιο διάσημα musicals του Broadway, οι μεγαλύτερες ελληνικές παραγωγές, οι πιο πετυχημένες παραστάσεις του West End, τα ωραιότερα παρισινά variete, οι σπουδαιότερες συμφωνικές ορχήστρες του κόσμου, κλασσικό μπαλέτο, διεθνώς καταξιωμένοι συνθέτες, ερμηνευτές και performers θα βρουν στη σκηνή του Θεάτρου Badminton

Το ιδανικό περιβάλλον για να παρουσιάσουν τα έργα τους, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους με ένα προσιτό εισιτήριο.

 Τίτλος
 Ημερομηνίες
 Πληροφορίες
 Από 25 Σεπτεμβρίου 2015
Διαδραστική εμπειρία
Βάσω Αλλαγιάννη - Μια αγκαλιά τραγούδια
 Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015
 Συναυλία
 Από Σάββατο 31 Οκτωβρίου έως 31  Δεκεμβρίου 2015
 Παιδικό θέατρο, Είδαμε
Mamma Mia
 Από 5 έως 15 Νοεμβρίου 2015
 Musical
 Paris the Show
 Από 28 έως και 29 Νοεμβρίου 2015
 Μουσική παράταση
 Από 11 έως 16 Δεκεμβρίου 2015
 Θέατρική παράσταση -  Τσίρκο
The Bolshoi Ballet Academy - Καρυοθραύστης
 Από 19 έως 27 Δεκεμβρίου 2015
 Μπαλέτο
 Φεβρουάριος 2016
 Μπαλέτο στον πάγο
 5 Μαΐου
 Συναυλία
 21 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου 2016
 Μουσική παράσταση

 

 

Toν Ιανουάριο του 2007, το θέατρο Badminton άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό. Κρατώντας μόνο το εξωτερικό περίβλημα του κτιρίου που αρχικά είχε σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει το αγώνισμα του badminton στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, οι αλλαγές και οι διαμορφώσεις που έγιναν, άλλαξαν εντελώς το εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το πιο μεγάλο, σύγχρονο και ενημερωμένο για τις σύγχρονες παγκόσμιες καλλιτεχνικές τάσεις θέατρο στην Ελλάδα.

Στο κέντρο του Πάρκου στο Γουδή και δίπλα στο κέντρο της Αθήνας, το θέατρο Badminton μπορεί να φιλοξενήσει 2.500 θεατές, που μπορούν να παρακολουθήσουν μοναδικές παραστάσεις ανεμπόδιστα από τη ζώνη Α μέχρι τη ζώνη Ε της αίθουσας και να χαλαρώσουν στο τεράστιο φουαγιέ του θέατρου μ' ένα ποτό απ' το μπαρ και θέα στο όμορφο πάρκο στο Γουδή. Η κεντρική αίθουσα διαθέτει επίσης χώρο για την Ορχήστρα, θεατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για άτομα με κινητικά προβλήματα και πολλές άλλες εγκαταστάσεις στα παρασκήνια. Συνολικά ο σχεδιασμός του χώρου έλαβε υπόψη του εκτός από την ανάγκη φιλοξενίας απαιτητικών παραστάσεων και τη δυνατότητα οργάνωσης διεθνών συνεδρίων, σεμιναρίων και ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα δόθηκε στη δημιουργία των κατάλληλων εγκαταστάσεων για τις θεατρικές και διοικητικές ανάγκες του θεάτρου από την εταιρεία που ηγήθηκε την εισαγωγή και επέκταση των μουσικοθεατρικών παραγωγών υψηλής ποιότητας στην Ελλάδα και που διευθύνει το θέατρο σήμερα: της Αrts, Dance and Music Porductions Ltd. , γνωστή και ως ΑDaM Productions. Βασιζόμενη στην πρότερη εμπειρία της στον τομέα φιλοξενίας και διοργάνωσης υψηλής ποιότητας και τεχνικά απαιτητικών διεθνών μουσικοθεατρικών παραγωγών και περιοδειών, η ADaM Productions συγκέντρωσε μια ομάδα εξειδικευμένων στελεχών για να δημιουργήσει αυτό το πρωτοποριακό και μοναδικό χώρο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Το Θέατρο Badminton με τον πιο σύγχρονο ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό και τις μεγάλες σκηνικές δυνατότητες φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα διεθνές βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης, αλλά και πόλο έλξης για τους απανταχού φίλους του θεάτρου, του χορού της μουσικής και γενικότερα ανθρώπους που παράγουν, αγαπούν κι απολαμβάνουν τον πολιτισμό.

Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε κατά τη μετατροπή του κτιρίου από στάδιο σε θέατρο, καθώς διατηρήθηκε το βιομηχανικό στυλ του εξωτερικού περιβλήματος και ο ιδιαίτερα μεγάλος εξωτερικός περιβάλλον χώρος. Η εύκολη πρόσβαση με το μετρό και το λεωφορείο, η εγγύτητα με τις μεγάλες αρτηρίες της πρωτεύουσας και η αφθονία σε θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, ήταν μέσα στις προτεραιότητες όταν επιλέχτηκε ο συγκεκριμένος χώρος για την εγκατάσταση του θεάτρου. Οι εργασίες για τη διαμόρφωση του εσωτερικού του κτιρίου από μια αρένα για σπορ σ' ένα πολυτελές θέατρο ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2006 και ολοκληρώθηκαν το 2007. Στις 31 Ιανουαρίου του 2007 έγιναν τα εγκαίνια με την πετυχημένη παράσταση Swan Lake του Matthew Bourne. 

 

Θέατρο Badminton

Διεύθυνση: Άλσος Στρατού, Ολυμπιακά Ακίνητα

Περιοχή: Γουδή 157 73, Αθήνα

Τηλέφωνο: 13855, (+30) 210 88 40 600

Ώρες λειτουργίας Box Office Θεάτρου: Καθημερινές: 9:00 - 21:00 / Σάββατο & Κυριακή: 10:00 - 21:00

Προπώληση: www.abcd.gr, 210-8840600 / www.viva.gr, 13855

Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου & Seven Spots

  Χάρτης

 

Πρόσβαση

Με τα πόδια (σε δέκα λεπτά από τις στάσεις λεωφορείων και μετρό)

* από το Μετρό- στάση «Κατεχάκη»

Κατεβαίνετε στη στάση «Κατεχάκη» και κατευθύνεστε προς το Νοσοκομείο 401 που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου). Μετά το δεύτερο φανάρι (μετρώντας από τη διασταύρωση της Λ. Μεσογείων με τη Λ. Κατεχάκη), εισέρχεστε στο πάρκο Γουδή από την είσοδο για τους πεζούς που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην περίφραξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης στη Λεωφόρο Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου). Προχωράτε ευθεία και διασχίζετε τη σιδερένια πύλη στο τέλος του πάρκου, όπου υπάρχει η σχετική σήμανση που σας οδηγεί μετά από απόσταση 300 μέτρων στο Θέατρο Badminton. Να σημειώσουμε ότι σχετική σήμανση υπάρχει στη Λεωφόρο Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου) και στη Λεωφόρο Μεσογείων, που σας καθοδηγεί στο Θέατρο Badminton.

*από τις στάσεις των λεωφορείων - Στη Λ. Κατεχάκη (Λ. Π. Κανελλοπούλου)

Χρησιμοποιώντας τις γραμμές 140 (Γλυφάδα -Πολύγωνο), 242 (Στ. Κατεχάκη-Πολυτεχνειούπολη) και 251 (Στ. Κατεχάκη- Πανεπιστημιούπολη σχολική με τελευταίο δρομολόγιο από το τέρμα στις 20.30), κατεβαίνετε στη στάση «Νοσοκομείο Αεροπορίας» επί της Λεωφόρου Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου), εισέρχεστε στο πάρκο Γουδή από την είσοδο για τους πεζούς που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην περίφραξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης στη Λεωφόρο Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου). Προχωράτε ευθεία και διασχίζετε τη σιδερένια πύλη στο τέλος του πάρκου, όπου υπάρχει η σχετική σήμανση που σας οδηγεί μετά από απόσταση 300 μέτρων στο Θέατρο Badminton . Να σημειώσουμε ότι σχετική σήμανση υπάρχει στη Λεωφόρο Κατεχάκη (Λεωφ. Π.Κανελλοπούλου) και στη Λεωφόρο Μεσογείων, που σας καθοδηγεί στο Θέατρο Badminton.

Στη Λ. Μεσογείων (Σχολή Αστυνομίας)

Χρησιμοποιώντας τις γραμμές 046 (Μουσείο-Ελληνορώσων), 408 (Ακαδημία -Παπάγου), 419 (Ακαδημία - Σχολ. Χολαργού), Α5 (Ακαδημία - Αγ. Παρασκευή - Ανθούσα), Β5 (Σταθμός Λαρίσης - Λ. Αλεξάνδρας - Αγ. Παρασκευή), Γ5 (Ακαδημία -Χολαργός) και Χ95 (Σύνταγμα - Αερολ. Αθηνών express), κατεβαίνετε στη στάση «Σχολή Αστυνομίας» επί της Λεωφόρου Μεσογείων και προχωράτε δεξιά με κατεύθυνση προς το κέντρο της Αθήνας. Λίγα μέτρα πιο κάτω εισέρχεστε στο πάρκο από την είσοδο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Υπουργείο Ανάπτυξης και το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και ακολουθώντας τη σήμανση φτάνετε στην είσοδο του Θεάτρου Badminton.

Στη Λ. Μεσογείων (δίπλα στο μετρό)

Χρησιμοποιώντας τις γραμμές 036 (Στ. Κατεχάκη-Στ. Πανόρμου-Γαλάτσι-Κυψέλη κυκλική), κατεβαίνοντας στην «Αφετηρία - Στ. Κατεχάκη» επί της Λ. Μεσογείων, 404 (Στ. Κατεχάκη- Στ. Χαλανδρίου), 402 (Στ. Κατεχάκη-Πολύδροσο), 403 (Στ. Κατεχάκη-Αγ. Παρασκεύη-Άνω Βριλήσσια) και 407 (Στ. Κατεχάκη- Νέα Ζωή- Στ. Δουκ. Πλακεντίας), κατεβαίνοντας στην «Αφετηρία» επί της Λ. Μεσογείων, 418 (Δημαρχείο Χολαργού-Στ. Κατεχάκη κυκλική), 416 (Χολαργός - Στ. Κατεχάκη κυκλική), Γ5 (Ακαδημία -Χολαργός), Β5 (Σταθμός Λαρίσης - Λ. Αλεξάνδρας - Αγ.Παρασκευή), Α5 (Ακαδημία - Αγ. Παρασκευή -Ανθούσα), 419 (Ακαδημία - Σχολ. Χολαργού) και 408 (Ακαδημία –Παπάγου), κατεβαίνοντας στη στάση «Στ.Κατεχάκη» επί της Λ. Μεσογείων, κατευθύνεστε προς το Νοσοκομείο 401 που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου). Μετά το δεύτερο φανάρι (μετρώντας από τη διασταύρωση της Λ. Μεσογείων με τη Λ. Κατεχάκη), εισέρχεστε στο πάρκο Γουδή από την είσοδο για τους πεζούς που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην περίφραξη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης στη Λεωφόρο Κατεχάκη (Λεωφ. Π. Κανελλοπούλου). Προχωράτε ευθεία και διασχίζετε τη σιδερένια πύλη στο τέλος του πάρκου, όπου υπάρχει η σχετική σήμανση που σας οδηγεί μετά από απόσταση 300 μέτρων στο Θέατρο Badminton. Να σημειώσουμε ότι σχετική σήμανση υπάρχει και στη Λεωφόρο Κατεχάκη (Λεωφ. Π.Κανελλοπούλου) και στη Λεωφόρο Μεσογείων που σας καθοδηγεί στο Θέατρο Badminton.

Με αυτοκίνητο (δωρεάν πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του Θεάτρου Badminton)

Από τη Λεωφόρο Μεσογείων κατευθύνεστε στη Λεωφόρο Κατεχάκη προς Καρέα και στο τέταρτο φανάρι στρίβετε δεξιά προς το Άλσος Στρατού (Πάρκο Γουδή). Συνεχίζοντας ευθεία θα συναντήσετε το Θέατρο Badminton . Υπάρχει σχετική σήμανση.

Από τα νότια προάστια μέσω της Λεωφόρου Καρέα και Λεωφόρου Κατεχάκη και από τα ανατολικά προάστια (Μεσόγεια) μέσω της Αττικής οδού και της Περιφερειακής Υμηττού (έξοδος Υ1 Κατεχάκη) και με κατεύθυνση τη Λ. Μεσογείων, περνώντας το φανάρι της διασταύρωσης του Παπάγου, στρίβετε αριστερά στο φανάρι προς το Άλσος Στρατού (στο Πάρκο Γουδή). Συνεχίζοντας ευθεία θα συναντήσετε το Θέατρο Badminton. Υπάρχει σχετική σήμανση.

Τα αυτοκίνητα και τα λεωφορεία μπορούν να σταθμεύουν στους ανοιχτούς και δωρεάν χώρους στάθμευσης περιμετρικά του θεάτρου. Πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος των παραστάσεων, στους χώρους στάθμευσης υπάρχει προσωπικό που κατευθύνει τους οδηγούς αναλόγως.

Ευρετήριο

  • Συναυλίες, Lives, Προγράμματα

    Θέατρο

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη