Ήμασταν εκεί: Christmas Factory: Όλοι οι δρόμοι τα Χριστούγεννα οδηγούν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Ποιες παραστάσεις συνεχίζονται για περισσότερες από μία χρονιά; ... Περισσότερα...

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Οι πιο δημοφιλείς νέες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν Περισσότερα...

 Christmas Factory: Όλοι οι δρόμοι τα Χριστούγεννα οδηγούν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!

 

Το Christmas factory άνοιξε τις πύλες του όπως κάθε χρόνο και μας περιμένει να υποδεχτούμε την πιο μαγική γιορτή. Ένας χώρος από μια άλλη εποχή μετατράπηκε σε ένα παραμυθένιο εργοστάσιο παιχνιδιών και γλυκών. Μια προσεγμένη παρέμβαση για το πιο απαιτητικό κοινό.

Πρώτη στάση το "Toys Factory"! Εδώ ο Άη Βασίλης κατασκευάζει τα παιχνίδια και τα δώρα που θα μοιράσει στα παιδιά. Τα παιδιά αναλαμβάνουν δράση να τον βοηθήσουν συμμετέχοντας σε διαδραστικά εργαστήρια. Ετοιμάζουν το δικό τους γράμμα για τον Άη Βασίλη και επισκέπτονται το σπίτι του για να το παραδώσουν αυτοπροσώπως. Μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί του στο εντυπωσιακό σκηνικό που έχει στηθεί για να μας βάλει στο κλίμα της γιορτής. Επειδή δεν γίνεται γιορτή χωρίς γλυκό μπορείτε να γευτείτε τα λαχταριστά γλυκά, τα μπισκότα και τις σοκολάτες στο "Sweet Factory". Να κάνετε τη βόλτα σας στα γραφικά υπαίθρια μαγαζάκια και να επιλέξετε τα δώρα σας από μια μεγάλη ποικιλία χειροποίητων προϊόντων.

Το λούνα παρκ έχει στηθεί και σας περιμένει. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια βόλτα στο καρουσέλ; Στην ψηλότερη ρόδα με την ωραιότερη θέα που δεν είναι άλλη από την Ακρόπολη μας. Στο υπέροχο παγοδρόμιο των 300 τ.μ. σε σχήμα οκτάγωνου. Σε μια κούρσα με συγκρουόμενα αυτοκίνητα και στο τρένο που σε κάνει να πετάς. Τέλος στο τρενάκι που μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του εργοστασίου και στον μικρό δράκο με την πιο διασκεδαστική περιστροφική κίνηση!

Χρώματα, αρώματα και μουσικές μπερδεύονται γλυκά στον αττικό ουρανό και μας καλωσορίζουν στη μεγάλη γιορτή της αγάπης. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να αναφέρω την προθυμία και την ευγένεια των εργαζόμενων στο χώρο. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Kaissa που έπαιξαν μαζί μας αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια.

Το Christmas factory θα λειτουργήσει αποκλειστικά για τα παιδικά χωριά SOS την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου από τις 4 μμ έως τις 6 μμ. Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη για όλα τα παιδιά του κόσμου!

 

ΙΝFO

The Christmas Factory
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι
Διάρκεια: 27 Νοεμβρίου 2015 – 6 Ιανουαρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ
Τιμή εισιτηρίου: 5,50 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
Αγοράστε τα εισιτήριά σας σε χαμηλότερες τιμές από το www.yellowday.gr ή το yellowday app (ios app & Android app )

Εισιτηρια διατίθενται καθημερινά στα ταμεία του "The Christmas Factory".

 

Με την υποστήριξη μας:

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα