Μαρινέλλα - Ζαχαράτος "Στον καθρέφτη του Παλλάς" | Θέατρο Παλλάς!

Μαρινέλλα - Τάκης Ζαχαράτος
"Στον καθρέφτη του Παλλάς"
Σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή
Στο θέατρο Παλλάς
απο 23 Μαρτίου 2017

Η απόλυτα sold out παράσταση των Αθηναϊκών Θεάτρων «Μαρινέλλα-Ζαχαράτος στον καθρέφτη του Παλλάς», που την έχουν παρακολουθήσει πανω απο 32.000 θεατές στις πρώτες 20 παραστάσεις, συνεχίζει από τις 23 Μαρτίου στο Παλλάς.

Ένα μεγάλο μουσικό υπερθέαμα, όπου η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, η Μαρινέλλα, συναντά τον showman με τα χίλια πρόσωπα, τον Τάκη Ζαχαράτο, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και κείμενα Γιάννη Ξανθούλη.

Είδαμε:

Εκείνη, μια πρωτοπόρος της διασκέδασης. Η πρώτη που φόρεσε το show με τέτοια δυναμική και τέτοια αξιοπρέπεια. Η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη «μύθος». Μετά από τα αμέτρητα χρόνια που τραγουδά, αντέχει ακόμα να είναι σύγχρονη, απλή μέσα στο φως της. Η Μαρινέλλα είναι, ακόμα και σήμερα, μια περσόνα μοναδική, μια star άνευ προηγουμένου. Εκείνος ένας μύστης του θεάματος. Εισήγαγε την μίμηση στην ελληνική πραγματικότητα και δημιούργησε το επάγγελμά του, ανάγοντάς το σε επιστήμη. Ο Τάκης Ζαχαράτος ενσαρκώνει με τη φωνή και την παρουσία του όλη την ελληνική πραγματικότητα με έναν τρόπο απόλυτα λαμπερό, διατηρώντας ταυτόχρονα τις βασικές αρχές της σάτιρας. Περισσότερα...

[Κείμενο / review από τον Διονύση Χριστόπουλο για το Musicity.gr απο την παράσταση, 04/01/2017 ]  

Τη μουσική της παράστασης έγραψε και ενορχήστρωσε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, τις χορογραφίες ετοίμασε ο Δημήτρης Παπάζογλου, τα σκηνικά ο Μανόλης Παντελιδάκης, τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη και τους φωτισμούς η Ελευθερία Ντεκώ.

Τη Μαρινέλλα και τον Ζαχαράτο πλαισιώνουν 10 νέα ταλαντούχα παιδιά, που χορεύουν και τραγουδούν, καθώς και ζωντανή ορχήστρα.

Ένα μουσικό υπερθέαμα από τις 23 Μαρτίου για 10 μόνο παραστάσεις, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή έως την Κυριακή των Βαϊων 9 Απριλίου.

 Πληροφορίες:

 Έμφάνιση: Από την Πέμπτη 23 Μαρτίου έως την Κυριακή 9 Απριλίου 2017

 Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο 20:00
 Κυριακή: 19:00

 Τιμές εισιτηρίων: ΖΩΝΗ Γ'(23,00€)
 ΖΩΝΗ Δ'(17,00€)
 ΖΩΝΗ ΣΤ'(14,00€)
 ΕΞΩΣΤΗΣ Ζ1(21,00€)
 ΕΞΩΣΤΗΣ Ζ2(15,00€)
 ΕΞΩΣΤΗΣ Ζ3(11,00€)
 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΑ(31,00€)

 Πληροφορίες, αγορά, κρατήσεις: viva.gr, 11876, Public, Seven Sports, MediaMarkt,        Βιβλιοπωλεία  Ευριπίδης

 

 

Θέατρο Παλλάς

Διεύθυνση: CityLink, Βουκουρεστίου 5

Τηλέφωνο: 210 3213100

  Χάρτης

Ευρετήριο

  • Συναυλίες, Lives, Προγράμματα

    Θέατρο

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη