Προτάσεις για θέατρο από το musicity.gr | Δεκέμβριος 2016

Θεατρικές προτάσεις 
Δεκέμβριος 2016

 

Λένε ότι ο Δεκέμβριος είναι ο πιο θεατρικός μήνας. Λίγο οι γιορτές, λίγο που ο χειμώνας ευνοεί τις θεατρικές μαζώξεις όλα τα θέατρα περιμένουν πώς και πώς το Δεκέμβριο για να βάλουν... καρεκλάκια. Το musicity σας παρουσιάζει τέσσερις από τις πιο ελκυστικές θεατρικές στιγμές της πρωτεύουσας.

 

1984. Στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου. Τετάρτη έως Κυριακή.

Η Κατερίνα Ευαγγελάτου μετά τη μεγάλη εμπορική και όχι μόνο επιτυχία του Faust συνεργάζεται και πάλι με το Νίκο Κουρή και τον Αργύρη Πανταζάρα και παρουσιάζει το διαχρονικό αριστούργημα του George Orwell, «1984», στο Θέατρο Κατερίνας Βασιλάκου.

Περισσότερες πληροφορίες... εδώ

 

Δεύτερη φωνή. Στo Θέατρο Αποθήκη. Τετάρτη έως Κυριακή.

Οι Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου επιστρέφουν στη ρεαλιστική γραφή και μετά τις επιτυχίες τους «Ο Έβρος απέναντι» και «Αττική Οδός» παρουσιάζουν τη «Δεύτερη φωνή». Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σκηνοθετεί και η Νένα Μεντή πρωταγωνιστεί σε μια ιδιαίτερη και ελκυστική θεατρική πρόταση.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ


Ριχάρδος Β'. Στο Θέατρο Ροές. Τετάρτη έως Κυριακή

Η Έφη Μπίρμπα εμπνέεται από το Ριχάρδο τον Β' του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και ξαναγράφει ένα κείμενο που ακουμπά στο σήμερα και αφορά τα πάθη και την κατάρρευση της ηθικής τάξης. Τον Ριχάρδο ερμηνεύει ο Άρης Σερβετάλης.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή. Στο θέατρο Ριάλτο - Αλέκος Αλεξανδράκης. Από 13 Δεκεμβρίου 2016

Η μαύρη κωμωδία που έγραψε ιστορία και αποθεώθηκε πολλές συναπτές θεατρικές σεζόν, επιστρέφει. Το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» σε κείμενο του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα ανεβαίνει ξανά με ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο cast. Στο Θέατρο Ριάλτο – Αλέκος Αλεξανδράκης.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

 

Ενημερωθείται για τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των θεάτρων εδώ... 

Συρανό

Ευρετήριο

  • Συναυλίες, Lives, Προγράμματα

    Θέατρο

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη