Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προτάσεις για θέατρο από το musicity.gr | Ιανουάριος 2017!

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Ποιες παραστάσεις συνεχίζονται για περισσότερες από μία χρονιά; ... Περισσότερα...

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Οι πιο δημοφιλείς νέες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν Περισσότερα...

Θεατρικές προτάσεις 
Ιανουάριος 2017

 

Ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς είναι γεγονός και το musicity.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τέσσερις από τις πιο δελεαστικές θεατρικές προτάσεις. Καλή χρονιά!

 

Αμάραντα. Στο Θέατρο Faust. Πέμπτη έως Κυριακή.

Η Bijoux De Kant επιστρέφει στην κωμωδία και μέσα από τα κείμενα της μόνιμης συνεργάτιδας Γλυκερία Μπασδέκη και του απολαυστικού Παύλου Μάτεσι ανεβάζει στο θέατρο Faust το «Αμάραντα». Ο Αλέκος Συσσοβήτης υποδυόμενος έναν περιφερόμενο μπουζουξή, θα συναντήσει τη «νεκρή» Μπέτυ Βακαλίδου και όλοι μαζί θα χτίσουν ένα ιλαρό πορτρέτο της ελληνικής πραγματικότητας. Σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη.

Περισσότερες πληροφορίες... εδώ

 

Αύγουστος. Στo Θέατρο Δημήτρης Χορν. Τετάρτη έως Κυριακή.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης καταπιάνεται με τον «Αύγουστο» του Tracy Letts και σκηνοθετεί τους Θέμιδα Μπαζάκα, Μαρία Πρωτόπαπα, Μάνο Βακούση, Αλέξανδρο Μυλωνά, Βίκυ Βολιώτη και πολλούς ακόμα ηθοποιούς σε μια παράσταση... γροθιά. Ο «Αύγουστος» αποτελεί το γλαφυρό πορτρέτο μιας βαθιά δυσλειτουργικής οικογένειας και όσο μεγάλη θεατρική επιτυχία κι αν είναι στην Αμερική, έγινε παγκοσμίως διάσημος μέσα από την ομώνυμη ταινία με τις Meryl Streep και Julia Roberts. Στο θέατρο Δημήτρης Χορν.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ


Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην. Στο Θέατρο Σφενδόνη. Τετάρτη έως Κυριακή

Δύο ογκόλιθοι του ελληνικού θεάτρου. Δύο είδωλα της σκηνής και δυο μοναδικές περσόνες συναντιούνται στο σανίδι. Το θρυλικό έργο «Τι απέγινε η Μπέημπι Τζέην» βρίσκει τη Ρούλα Πατεράκη και τη Ρένη Πιττακή να ενώνουν τα ταλέντα και τις εμπειρίες τους και υπό την καθοδήγηση του Απόλλωνα Παπαθεωχάρη να ενσαρκώνουν δυο ηρωίδες άλλοτε τραγικές και άλλοτε αφόρητα αστείες. Στο θέατρο Σφενδόνη.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

Λεοφορείο ο πόθος . Στο θέατρο Σύγχρονο. Τετάρτη έως Κυριακή

Αν στην Ελλάδα μια σκηνοθέτιδα αντελήφθη βαθιά την έννοια του ρεαλισμού αυτή είναι η Ελένη Σκότη. Η κινηματογραφική ματιά της πάνω στην τέχνη του θεάτρου της έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει χρόνιες και μεγάλες επιτυχίες. Ως φυσικό επακόλουθο της δουλειάς της, σκηνοθετεί το «Λεωφορείο ο πόθος» του Τένεσσι Ουίλιαμς και βρίσκει μια ιδανική Μπλανς στο πρόσωπο της Κόρας Καρβούνη και έναν ιδανικό Τσανς στο Γιάννη Τσορτέκη. Στο Σύγχρονο θέατρο.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

 

Ενημερωθείται για τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των θεάτρων εδώ...