Στέλιος Ρόκκος - Σε Μονοπάτια Ξένα / Νέο Άλμπουμ!

 Στέλιος Ρόκκος
«Σε Μονοπάτια Ξένα»

 

Απολαύστε έναν από τους κορυφαίους ερμηνευτές και συνθέτες ο Στέλιος Ρόκκος στα ολοκαίνουργια κομμάτια του νέου του album "Σε Μονοπάτια Ξένα".

Ο σπουδαίος Στέλιος Ρόκκος, ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης που ξέρει όπως κανείς άλλος να μας χαρίζει αξεπέραστα κομμάτια που αγγίζουν την καρδιά μας, σύντομα μας παρουσιάζει τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά.

Η επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Στέλιου Ρόκκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την PANIK PLATINUM με τίτλο «Σε μονοπάτια ξένα» περιλαμβάνει συνολικά 14 τραγούδια που πρόκειται να μας ταξιδέψουν με τη μαγευτική ερμηνεία του Στέλιου Ρόκκου.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις ήδη μεγάλες επιτυχίες «Θάλασσα», «Τα Καλοκαίρια», «Ξέρω Πως Θα ‘ρθεις» και «Ζω Μεγάλες Στιγμές»

Σε αυτή τη νέα δισκογραφική δουλειά ο Στέλιος Ρόκκος έχει συνεργαστεί με τη Sunny Μπαλτζή, τη Βίκυ Γεροθόδωρου και τον Βαγγέλη Κωνσταντινίδη στους στίχους ενώ τη μουσική την υπογράφει ο ίδιος. Στο ομότιτλο τραγούδι και άλλο ένα τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο ταλαντούχος Αναστάσιος Ράμμος.

Μια μεγάλη έκπληξη στο δίσκο είναι ένα ντουέτο με την Μελίνα Ασλανίδου, που πρόκειται να μας ταξιδέψει με τη μουσική και τις ερμηνείες δυο μοναδικά ταλαντούχων ερμηνευτών....

Κυκλοφορέι από την PANIK PLATINUM

Στέλιος Ρόκκος - Σε Μονοπάτια Ξένα

Εταιρεία: Panik Records
Κυκλοφορία: Σύντομα

Tracklist       

01 Σε Μονοπάτια Ξένα
02 Μια Βουτιά Στο Κενό
03 Να Μ' Αγαπάς
04 Τα Καλοκαίρια
05 Θάλασσα
06 Τα Μυστικά
07 Ξέρω Πως Θα 'Ρθεις
08 Κάτι Κάνω Λάθος
09 Έτσι Είμαι Εγώ
10 Μίλα Λοιπόν
11 Τρένο
12 Ζω Μεγάλες Στιγμές
13 Μα Εγώ
14 Ξέρω Πως Θα 'Ρθεις (Bonus Track)

video

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη