Προτάσεις για θέατρο από το musicity.gr | Μάιος 2017!

Θεατρικές προτάσεις 
Μάιος 2017

 

Οι θεατρικές προτάσεις του μήνα από το musicity.gr!

 

Evita. Στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Τετάρτη έως Κυριακή.

Η πολυβραβευμένη rock opera των Tim Rice και Andrew Lloyd Webber “Εvita”, ένα από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά μιούζικαλ, με σημαντική όσο και επιτυχημένη διεθνή διαδρομή, από την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, έρχεται για 20 μόνο παραστάσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τη Νάντια Μπουλέ στον ομώνυμο ρόλο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Δημήτρης Μαλισσόβας, ενώ τον ρόλο του Τσε ερμηνεύει ο Αιμιλιανός Σταματάκης.

Περισσότερες πληροφορίες... εδώ

 

Τεράστια έκρηξη. Στο Skrow Theater. Κυριακή έως Τρίτη

Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι αφιερωμένοι σε μια "Τεράστια έκρηξη" στο Skrow Theater. Ο Ορφέας Αυγουστίδης αναλαμβάνει τον ρόλο του Γιώργου ενώ οι Άννα Καλαϊτζίδου και Αριάδνη Καβαλιέρου ενσαρκώνουν όλους τους χαρακτήρες της ιστορίας. Ο Φοίβος Δεληβοριάς γράφει τα τραγούδια και την μουσική της παράστασης την οποία και ερμηνεύει ζωντανά ο Δημήτρης Τάσαινας. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Βασίλης Μαυρογεωργίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ


Ερωτόκριτος. Στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Από 5 έως 21 Μαΐου

Ο Ερωτόκριτος του Δημήτρη Μαραμή, γνωστού συνθέτη του έντεχνου κυρίως τραγουδιού, είναι η πρώτη παραγγελία της Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ στο χώρο του μιούζικαλ. Τη σκηνοθεσία, χορογραφία και σκηνογραφία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν η Μαρίνα Σάττι και ο Θοδωρής Βουτσικάκης.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

Ο Παπαγάλλος μου . Στο Θέατρο Σφενδόνη. Κυριακή έως Τρίτη.

Στο Θέατρο Σφενδόνη παρουσιάζεται η παράσταση Ο Παπαγάλλος μου (1903) σε σκηνοθεσία Άννας Κοκκίνου. Η παράσταση είναι βασισμένη στο ομόνυμο σπάνιο κείμενο- αντίκα της Σοφίας Τρικούπη και πρωταγωνιστούν η Άννα Κοκκίνου, η Μαρίζα Θεοφυλακτοπούλου, ο Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος. Ένα θησαύρισμα εκ βαθέων για τον χαμό ενός αγαπημένου πλάσματος, όπου αναμιγνύονται καλειδοσκοπικά εικόνες της πολιτικής ζωής του 19ου αιώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

 

Ενημερωθείται για τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των θεάτρων εδώ... 

 

Ευρετήριο

  • Συναυλίες, Lives, Προγράμματα

    Θέατρο

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη