Polkar - Όλα Αρχίζουν / Νέο Άλμπουμ!

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Παραστάσεις σε επανάληψη | Θέατρο

Ποιες παραστάσεις συνεχίζονται για περισσότερες από μία χρονιά; ... Περισσότερα...

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Δημοφιλείς Νέες Παραστάσεις | Θέατρο σεζόν 2023 - 2024

Οι πιο δημοφιλείς νέες θεατρικές παραστάσεις της σεζόν Περισσότερα...

 Polkar
«Όλα Αρχίζουν»

 

Pӧlkar "Όλα Αρχίζουν" Νέο album

Οι Polkar δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2013 και το όνομά τους προέκυψε ύστερα από ένα ταξίδι στη Σερβία. Την ώρα που βρισκόντουσαν σε ένα υπόγειο μπαρ ακούγοντας παραδοσιακές πόλκες, ένας μεθυσμένος τύπος εισέβαλε στο χώρο διακόπτοντας τη μουσική και ξεκινώντας μόνος του ένα τραγούδι. Αυτός, λοιπόν, ήταν ένας Polkar, που στα σλάβικα σημαίνει "μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα".

Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί folk, rock, indie, country, pop και gospel. Όλα τα είδη συνυπάρχουν αρμονικά σε αυτή τη δροσερή παρέα με άμεσες αναφορές στις παλιές Αθηναϊκές και Επτανησιακές καντάδες. Σε μία τέτοια μουσική διαδρομή γεννήθηκε και το πρώτο τους album με τίλο "'Ολα Αρχίζουν".

Λίγα λόγια για το album από τον Γιώργο Παπαγεωργίου

"Κάθε μία από τις ιστορίες που αφηγούνται τα τραγούδια του δίσκου είναι μια ερωτική ιστορία πέρα ως πέρα αληθινή. Όσο αληθινή μπορεί να είναι φυσικά η ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων. Και όσο αληθινές μπορεί να είναι οι ιστορίες που φεύγουν από τα χείλη του ενός για να πάνε στα χείλη των πολλών. Είναι ένα δίσκος που ξεκινάει από μια ‘Είσοδο” για να κλείσει με μια ‘Έξοδο”. Με ένα “γεια” και ένα “αντίο”, που κάνει κύκλους βέβαια, γιατί “όλα αρχίζουν απ΄την αρχή”. Και αν τελικά το κορίτσι από την Καραϊβική (που αφιέρωνα στα πρώτα live το πρώτο κομμάτι που έγραψα ποτέ) είναι τελικά η γιαγιά μου, ας μου επιτραπεί να της αφιερώσω αυτό το δίσκο. "

Γιώργος Παπαγεωργίου

Το "Όλα Αρχίζουν" είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των Pӧlkar και κυκλοφορεί από τη Novel Vox.

Polkar - Όλα Αρχίζουν

Εταιρεία: Novel Vox
Κυκλοφορία: Μάιος / 2017

video

Με την υποστήριξη μας:

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα