Plastic Flowers στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

Plastic Flowers
Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Κυριακή 22 Απριλίου 2018

 

H σύγχρονη ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή των Music Escapades υποδέχεται τον Απρίλιο τους Plastic Flowers, το προσωπικό Dream Pop σχήμα του Γιώργου Σαμαρά με έντονη lo-fi αισθητική και πολύχρωμους ήχους.

Στο ΚΠΙΣΝ ο Γιώργος Σαμαράς θα παρουσιάσει υλικό από όλους τους προηγμένους δίσκους του μέσα από ένα μινιμαλιστικό set. Μαζί του ο Φίλιππος Ράσκοβιτς στα συνθεσάιζερ και κρουστά.

H μουσική πορεία των Plastic Flowers ξεκίνησε το 2011, ενώ το 2014 κυκλοφόρησε ο πρώτος LP δίσκος με τίτλο Evergreen που ανέδειξε πιο έντονα τη pop πλευρά του σχήματος.

Ο Σαμαράς πέρασε μία έντονα παραγωγική περίοδο μεταξύ 2016 και 2018, κυκλοφορώντας δύο ακόμα album αλλά και δύο EP, τα οποία ηχογραφήθηκαν αποκλειστικά από τον ίδιο σε μικρούς χώρους διάσπαρτους στο Λονδίνο. Το Heavenly ως follow-up του Evergreen κινήθηκε σε αντίστοιχα Dream Pop μονοπάτια, ενώ ο νέος του δίσκος Absent Forever αποτελεί μία πιο σκοτεινή προσέγγιση του Έλληνα μουσικού.

Ο Γιώργος επανέρχεται το 2018 με μία σειρά από live εμφανίσεις σε Ευρώπη και Ελλάδα, αλλά και τη κυκλοφορία ενός ακόμα EP με Jazz επιρροές. Με σημαντικές κριτικές από USA Today, Noisey, Clash, Earmlik, Exclaim και άλλα μέσα, έχει χτίσει ένα σημαντικό διαδικτυακό following ενώ παράλληλα αποτελεί μέρος μίας διεθνούς Shoegaze κοινότητας που εξακολουθεί να ανθίζει μέσα από τις “σπιτικές” ηχογραφήσεις και την DIY κουλτούρα.

 

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Ώρες: 21:00

Τιμή εισόδου: Ελεύθερη είσοδος

Προπώληση:

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Διέυθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

Περιοχή: Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 216 8091000

Πρόσβαση: Mε λεωφορείο ή συνδυασμό μετρό λεωφορείου

Από Κέντρο
Γραμμές Β2, 550: Οι εν λόγω γραμμές διέρχονται από τον σταθμό μετρό Συγγρού – Φιξ στον οποίο μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε. Αποβιβάζεστε στη στάση «Ωνάσειο» στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και κινείστε νότια με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι την οδό Ευριπίδου (συμβολή με παράδρομο Λ. Συγγρού).

Από Γλυφάδα
Γραμμές Β2, 550: Αποβιβάζεστε στη στάση «Ευγενίδειο» στην άνοδο της Λ. Συγγρού και χρησιμοποιείτε την υπόγεια διάβαση προς την Καλλιθέα.

Από Πειραιά
Γραμμές Α1, Β1: Αποβιβάζεστε στη στάση «Τζιτζιφιές» επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου. Στη συνέχεια κινείστε επί της οδού με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στην οδό Πεισιστράτου.

Τραμ: Αποβιβάζεστε στη στάση «Δέλτα Φαλήρου» και κινείστε προς τη θάλασσα μεταξύ του κλειστού γυμναστηρίου Τάε Κβον Ντο και της Εσπλανάδας έως ότου συναντήσετε τη σκάλα η οποία σας ανεβάζει στο επίπεδο της Εσπλανάδας.

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη