Lianne La Havas στο Κέντρο Πολιτισμου Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Lianne La Havas
Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Στο Ξέφωτο 

Lianne La Havas


Το νέο μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, η ελληνικής καταγωγής Lianne La Havas, που έχει χαρακτηριστεί ως μία αντιπροσωπευτική φωνή της νεο-folk μουσικής, έρχεται στο Summer Nostos Festival για ένα ατμοσφαιρικό live στο Ξέφωτο.

Γεννημένη στο Λονδίνο, από Έλληνα πατέρα και Τζαμαϊκανή μητέρα, η Lianne La Havas έγινε ευρέως γνωστή χάρη στη συνεργασία της με τον Prince και την Paloma Faith, αλλά και μέσα από την συμμετοχή της στην περιοδεία A Head Full of Dreams των Coldplay το 2016.

Το πρώτο της άλμπουμ, Is Your Love Big Enough? ανακηρύχθηκε άλμπουμ της χρονιάς στα βραβεία iTunes Best of 2012. Το 2015 κυκλοφόρησε το δεύτερο της άλμπουμ, Blood, το οποίο της χάρισε δύο υποψηφιότητες για τα βραβεία Grammy (Καλύτερο Σύγχρονο Urban Άλμπουμ) και BRIT (Βρετανίδα Σόλο Καλλιτέχνιδα).

Η La Havas ξεκίνησε να τραγουδάει στα επτά της ενώ σε ηλικία 11 ετών είχε γράψει ήδη το πρώτο της κομμάτι. Ο πατέρας της, μουσικός κι ο ίδιος, της δίδαξε τα βασικά της κιθάρας και του πιάνου. Το πραγματικό της επώνυμο είναι Barnes, ενώ το καλλιτεχνικό της αποτελεί μια παραλλαγή του επιθέτου του Έλληνα πατέρα της, Henry Vlahavas. Η Lianne, σήμερα, ζει στο Λονδίνο.

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Ώρα: 22:00

Τιμή εισόδου: Είσοδος ελεύθερη 

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Διέυθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

Περιοχή: Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 216 8091000

Πρόσβαση: Mε λεωφορείο ή συνδυασμό μετρό λεωφορείου

Από Κέντρο
Γραμμές Β2, 550: Οι εν λόγω γραμμές διέρχονται από τον σταθμό μετρό Συγγρού – Φιξ στον οποίο μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε. Αποβιβάζεστε στη στάση «Ωνάσειο» στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και κινείστε νότια με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι την οδό Ευριπίδου (συμβολή με παράδρομο Λ. Συγγρού).

Από Γλυφάδα
Γραμμές Β2, 550: Αποβιβάζεστε στη στάση «Ευγενίδειο» στην άνοδο της Λ. Συγγρού και χρησιμοποιείτε την υπόγεια διάβαση προς την Καλλιθέα.

Από Πειραιά
Γραμμές Α1, Β1: Αποβιβάζεστε στη στάση «Τζιτζιφιές» επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου. Στη συνέχεια κινείστε επί της οδού με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στην οδό Πεισιστράτου.

Τραμ: Αποβιβάζεστε στη στάση «Δέλτα Φαλήρου» και κινείστε προς τη θάλασσα μεταξύ του κλειστού γυμναστηρίου Τάε Κβον Ντο και της Εσπλανάδας έως ότου συναντήσετε τη σκάλα η οποία σας ανεβάζει στο επίπεδο της Εσπλανάδας.

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη