American Contemporary Music Ensemble στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

American Contemporary Music Ensemble
Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Εναλλακτική Σκηνή, ΕΛΣ 

Tο διάσημο μουσικό σύνολο American Contemporary Music Ensemble (ACME), παρουσιάζει μοναδικές επιλογές από το Fontana Mix του John Cage, ενός από τους σημαντικότερους Αμερικανούς συνθέτες του 20ού αιώνα, καθώς και επιλογές από το πρώτο σόλο άλμπουμ της διεθνούς φήμης τσελίστριας Clarice Jensen, For this from that will be filled (Miasmah), που περιλαμβάνει και το "bc", μία συνδημιουργία της Jensen και του Jóhann Jóhannsson. Το ACME, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστό για τη δεξιοτεχνία, το πάθος και τον ανεπανάληπτο τρόπο με τον οποίο συνδυάζει κλασικούς και ροκ ήχους από έργα μεγάλων Αμερικανών συνθετών, θα προσφέρει στους επισκέπτες του Summer Nostos Festival μία εμφάνιση υψηλών καλλιτεχνικών προδιαγραφών.

To ACME θα διευθύνει η διεθνούς φήμης τσελίστρια Clarice Jensen, καλλιτεχνική διευθύντρια του μουσικού συνόλου, η οποία πρόκειται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα κομμάτια από το παρθενικό της σόλο άλμπουμ με τίτλο For this from that will be filled.
Στη συναυλία θα εμφανιστεί και ο Αμερικανός συνθέτης ακουστικής μουσικής John Also Bennet. Έργα του Bennet έχουν συμπεριληφθεί σε ταινίες μικρού μήκους και κινουμένων σχεδίων, κάνοντας άκρως πετυχημένες εμφανίσεις σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως το Sundance Film Festival, το International Film Festival Rotterdam, το London International Animation Festival και το ESPTV.

Ειδικές εμφανίσεις θα κάνουν επίσης η μεσόφωνος Άννα Παγκάλου και η ελληνικής καταγωγής συνθέτρια Christina Vantzou, που έχει γίνει γνωστή για τη λεπτότητα και την απόσταση με την οποία προσεγγίζει το θέμα του χρόνου στις μουσικές εμφανίσεις της.

- Μετά την έναρξη η είσοδος θα είναι δυνατή μόνο σε περίπτωση διαλείμματος.
- Η είσοδος επιτρέπεται σε παιδιά 6 ετών και άνω

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ώρα: 19:30

Τιμή εισόδου: Είσοδος ελεύθερη
με ηλεκτρονική κράτηση

Προπώληση: Απαραίτητη ηλεκτρονική προεγγραφή. Η ηλεκτρονική προεγγραφή θα ξεκινήσει στις 11/06 στις 13.00

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Διέυθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

Περιοχή: Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 216 8091000

Πρόσβαση: Mε λεωφορείο ή συνδυασμό μετρό λεωφορείου

Από Κέντρο
Γραμμές Β2, 550: Οι εν λόγω γραμμές διέρχονται από τον σταθμό μετρό Συγγρού – Φιξ στον οποίο μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε. Αποβιβάζεστε στη στάση «Ωνάσειο» στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και κινείστε νότια με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι την οδό Ευριπίδου (συμβολή με παράδρομο Λ. Συγγρού).

Από Γλυφάδα
Γραμμές Β2, 550: Αποβιβάζεστε στη στάση «Ευγενίδειο» στην άνοδο της Λ. Συγγρού και χρησιμοποιείτε την υπόγεια διάβαση προς την Καλλιθέα.

Από Πειραιά
Γραμμές Α1, Β1: Αποβιβάζεστε στη στάση «Τζιτζιφιές» επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου. Στη συνέχεια κινείστε επί της οδού με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στην οδό Πεισιστράτου.

Τραμ: Αποβιβάζεστε στη στάση «Δέλτα Φαλήρου» και κινείστε προς τη θάλασσα μεταξύ του κλειστού γυμναστηρίου Τάε Κβον Ντο και της Εσπλανάδας έως ότου συναντήσετε τη σκάλα η οποία σας ανεβάζει στο επίπεδο της Εσπλανάδας.

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη