Οι Onirama στο Κέντρο Πολιτισμου Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Onirama
Summer Nostos Festival
Στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Στο Ξέφωτο 

 

Από τα πιο πετυχημένα και αναγνωρίσιμα εγχώρια συγκροτήματα στον χώρο της mainstream pop-rock, οι Onirama έρχονται για ένα εκρηκτικό live στο Summer Nostos Festival.

Οι Onirama, ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη στις αρχές του 2000 και κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να γίνουν γνωστοί για τις δυναμικές live εμφανίσεις τους. Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο τους album με τίτλο Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες όπου περιεχόταν το ήδη πολύ πετυχημένο κομμάτι τους «Χορός» και συνέχισαν την ανοδική τους πορεία με πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων και κυκλοφορώντας ένα ακόμη album, την Κλεψύδρα στο οποίο βρίσκουμε ηχηρές υπογραφές όπως αυτές του Λάκη Παπαδόπουλου και του Νίκου Ζιώγαλα.

Έχουν στο ενεργητικό τους studio albums, singles και συλλογές καθώς και αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις, όπου συνδυάζουν τις rock καταβολές τους με την αγάπη τους για την pop μουσική, δημιουργώντας σε κάθε live ξεσηκωτικό κλίμα, που αφήνει τους θεατές με την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα ξέφρενο πάρτι.

Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Ώρα: 22:00

Τιμή εισόδου: Είσοδος ελεύθερη

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Διέυθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

Περιοχή: Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 216 8091000

Πρόσβαση: Mε λεωφορείο ή συνδυασμό μετρό λεωφορείου

Από Κέντρο
Γραμμές Β2, 550: Οι εν λόγω γραμμές διέρχονται από τον σταθμό μετρό Συγγρού – Φιξ στον οποίο μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε. Αποβιβάζεστε στη στάση «Ωνάσειο» στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και κινείστε νότια με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι την οδό Ευριπίδου (συμβολή με παράδρομο Λ. Συγγρού).

Από Γλυφάδα
Γραμμές Β2, 550: Αποβιβάζεστε στη στάση «Ευγενίδειο» στην άνοδο της Λ. Συγγρού και χρησιμοποιείτε την υπόγεια διάβαση προς την Καλλιθέα.

Από Πειραιά
Γραμμές Α1, Β1: Αποβιβάζεστε στη στάση «Τζιτζιφιές» επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου. Στη συνέχεια κινείστε επί της οδού με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στην οδό Πεισιστράτου.

Τραμ: Αποβιβάζεστε στη στάση «Δέλτα Φαλήρου» και κινείστε προς τη θάλασσα μεταξύ του κλειστού γυμναστηρίου Τάε Κβον Ντο και της Εσπλανάδας έως ότου συναντήσετε τη σκάλα η οποία σας ανεβάζει στο επίπεδο της Εσπλανάδας.

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη