Ο Παντελής Κυραμαργιός @ Μουσικό κουτί!

Ο Παντελής Κυραμαργιός
Παρουσιάζει τα Κόκκινα Τραγούδια
Στο Μουσικό Κουτί
Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

 

Σάββατο 17 Νοεμβρίου το Μουσικό Κουτί αλλάζει χρώμα

Αν θέλεις να μιλήσεις για όσα συμβαίνουν γύρω σου, όσα έγιναν, αλλά και όσα θα ‘ρθουν, αν θέλεις να μιλήσεις για μεγάλες στιγμές, τραγικές και συνάμα ηρωικές, η μουσική είναι ο καλύτερος τρόπος.

Και για να μιλήσεις για επετείους όπως η 17η Νοεμβρίου χρειάζεσαι τα πολιτικά τραγούδια, τα τραγούδια που εμπνέουν τη νεολαία όλου του κόσμου, που σπρώχνουν τους ανθρώπους να πάρουν αποφάσεις, που οδηγούν μια χούφτα φοιτητές να διαλέξουν το δρόμο της αυτοθυσίας για να δείξουν στους υπόλοιπους τι πρέπει να αλλάξει.

Τέτοια διαλέγει ο Παντελής Κυραμαργιός και τα παρουσιάζει πλάι στα δικά του στο Μουσικό Κουτί το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. Μουσικές επικές και ήσυχες, στίχοι ηρωικοί και γεμάτοι συναισθήματα.

Τα Κόκκινα τραγούδια ξυπνούν την ανάγκη για συντροφικότητα, αλληλεγγύη και πάλη για έναν πιο δίκαιο κόσμο. Είναι άλλωστε συχνά στίχοι ποιητών που μελοποιήθηκαν κι έδωσαν ψυχή σε επαναστάσεις και αντιστάσεις.

Επί σκηνής με τον Παντελή θα είναι ο Γιάννης Ταυλάς στην ηλεκτρική κιθάρα, και το καχόν, ο Νικόλας Μαύρος στο μπουζούκι και ο Θανάσης Μάντζαρης στο πιάνο.

Πληροφορίες:

Ημερομηνίες: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης: 22:30

Τιμές εισιτηρίων: 5 ευρώ για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6980791417 - 6978613005

Μουσικό Κουτί

Διέυθυνση: Δεκελέων 32 Γκάζι (100 μέτρα από μετρό Κεραμεικός )

Περιοχή: Γκάζι

Τηλέφωνο: 6980791417

 

  Χάρτης

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη