Eric Burdon and The Animals "It's my life" στο Ηρώδειο [Last details]

Eric Burdon,
and The Animals
"It's my life. Live at the Acropolis"
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Last Details
Τα εισιτήρια του ΚΑΤΩ Διαζώματος έχουν ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ (sold out)
Στο ΑΝΩ Διάζωμα συνεχίζουν να υπάρχουν εισιτήρια.
Το Ταμείο στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου λειτουργεί: 10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Eric Burdon and the Animals on stage: 21:00


«Σήμερα κοιτάζω από μακριά με δέος το Ωδείο Ηρώδου Αττικού και την Ακρόπολη. Πλησιάζουν οι μέρες που θα στέκομαι εκεί μπροστά σας, παίζοντας μουσική με το συγκρότημά μου και θα αγγίζω αυτά τα ιερά εδάφη.Η ζωή και η τέχνη μου με οδήγησαν σε διαφορετικά μέρη παντού στον πλανήτη και είναι ελάχιστα ακόμη εκείνα που δεν έχω γνωρίσει στη πολύχρονη καριέρα μου. Ωστόσο μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι αυτή η παράσταση θα είναι μία μοναδική, πρωτόγνωρη εμπειρία, μια ιστορική για μένα μέρα. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας το βράδυ εκείνο». Eric Burdon, Σεπτέμβριος 2019

Λίγες μέρες απομένουν έως τις 27 Σεπτεμβρίου, την τελευταία μεγάλη συναυλία του Eric Burdon στην αγαπημένη του Ελλάδα και μάλιστα στο ιστορικό Ηρώδειο, που όπως ο ίδιος δηλώνει παραπάνω, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή στη θρυλική πορεία του.

Έχοντας πλέον αποκτήσει μια ξεχωριστή σχέση με τη χώρα μας και το ελληνικό κοινό, ο Eric Burdon ζήτησε πριν λίγο καιρό από τους φίλους του να στείλουν τα τραγούδια που αγάπησαν περισσότερο μέσα στα χρόνια, για να τα συμπεριλάβει στο set list της μοναδικής βραδιάς. Η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή! Ποιά είναι άραγε αυτά; Είναι τα πασίγνωστα «The House Of The Rising Sun», «It's My Life», «Don't Let Me Be Misunderstood», «We Gotta Get Οut Οf This Place», «Spill The Wine», «When I Was Young»; Ή μήπως και άλλα; Θα το μάθουμε στη συναυλία

Αμέσως μετά το ελληνικό live, πρώτο σταθμό της αποχαιρετιστήριας Ευρωπαϊκής περιοδείας του «It's My Life!», οι Eric Burdon & The Animals, συνεχίζουν το μουσικό ταξίδι τους με έξι συναυλίες στην Ολλανδία και τη Γερμανία για να καταλήξουν στο Παρισινό L'Olympia, στις 8 Οκτωβρίου.


Ο θρύλος του ροκ, η ψυχή των Animals, το είδωλο των '60s, η κινητήριος δύναμη της περίφημης British Invasion, ο πρωτοπόρος της ψυχεδελικής σκηνής του San Francisco, ένας από τους σπουδαιότερους ήρωες του rock 'n' roll, ο αειθαλής Eric Burdon, θα βρεθεί στο Ηρώδειο την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου για να μας αφηγηθεί με τη βαθιά φωνή του τις ροκ ιστορίες της ζωής του.

Ο Eric Burdon θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη κάτω από την Ακρόπολη τραγουδώντας όλες εκείνες τις ιστορίες που μας έκαναν να τον ακολουθούμε πιστά μέσα στο χρόνο.

Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν μία από τις σπουδαιότερες μορφές της μουσικής ιστορίας του 20ού αιώνα που, ακούραστη, συνεχίζει την πορεία της και στον 21ο.

Ο Eric Burdon δεν είναι ένας συνηθισμένος καλλιτέχνης. Τραγουδιστής, στιχουργός, συγγραφέας, ζωγράφος και ενίοτε ηθοποιός, μέλος του Rock 'n' Roll Hall of Fame από το 1994 και ανάμεσα στους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών σύμφωνα με το Rolling Stone, μετρά πάρα πολλά επιτεύγματα στα 60 χρόνια καριέρας του.

Γεννημένος στο βιομηχανικό Newcastle, βρέθηκε στην καρδιά της ροκ επανάστασης στη δεκαετία του '60, ήταν παρών στο Woodstock, στο Monterey Pop και σε όλα τα γεγονότα που αποτέλεσαν σταθμό για τη ροκ μουσική. Έζησε τη γένεση, την ακμή και την πτώση της. Και έζησε στα άκρα! Ως άξιος εκπρόσωπος της ρήσης «sex, drugs and rock and roll».

Τραγούδησε με όλους τους θρύλους του ροκ: τον Zappa, τον Hendrix, τον Lennon, τον John Lee Hooker, τον Jim Morrison, τον B.B King...

Με τη χαρακτηριστική φωνή του έχτισε μία πολύ ισχυρή σχέση ανάμεσα στον ίδιο και τους οπαδούς του. Από τo rock 'n' roll στο rhythm 'n' blues και τις funk μέρες των War ο δρόμος του Βρετανού καλλιτέχνη ήταν γεμάτος επιτυχίες: House of The Rising Sun, Don't Let me Be Misunderstood, We Gotta Get Out Of This Place, Ι'm Crying, Spill the Wine, It's My Life.

Με μπλουζ συναίσθημα και ροκ ενέργεια, o Eric Burdon, συνεχίζει έως σήμερα να γράφει τη σπουδαία πορεία του στο βιβλίο της rock 'n' roll ιστορίας.

Είτε on the road με το συγκρότημά του είτε στο στούντιο ηχογραφώντας το νέο του άλμπουμ είτε μέσα από τα βιβλία του είτε, ακόμα με το πινέλο του.

Στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη κάτω από την Ακρόπολη τραγουδώντας όλες εκείνες τις ιστορίες που μας έκαναν να τον ακολουθούμε πιστά μέσα στο χρόνο.

Οι επίσημες σελίδες του Eric Burdon
https://www.ericburdon.com/
https://www.facebook.com/OfficialEricBurdon/
https://www.instagram.com/officialericburdon/
https://twitter.com/ericburdon
https://www.youtube.com/ericburdon

 

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων:

ΑΝΩ Διάζωμα
(Γενικής Εισόδου, χωρίς αρίθμηση)
Early bird: Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα στην τιμή των 30 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους η τιμή θα διαμορφωθεί στα 35 ευρώ

ΚΑΤΩ Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 50 ευρώ
Ζώνη A: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ

Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3).

Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, καθώς και το εισιτήριο των συνοδών.

Κρατήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προπώληση: 

www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. - Κυρ.: 09:00 - 21:00)

Βιβλιοπωλεία Ιανός (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) ΜΟΝΟ με μετρητά

Καταστήματα ΟΠΑΠ https://www.ticketmaster.gr/mm?id=2175383 και https://www.tora.gr/shmeia-eksupiretisis/?categories%5B0%5D=36 τα αντίστοιχα σημεία στο χάρτη.

Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου)

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Διεύθυνση: Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Τηλέφωνο:21 0324 1807

Πρόσβαση
Το Ωδείο του Ηρώδη Αττικού, ευρύτερα γνωστό ως «Ηρώδειο», βρίσκεται στη Νότια κλιτύ της Ακρόπολης, επί της σημερινής οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η είσοδος γίνεται από τον πεζόδρομο της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Καθώς ο χώρος βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης, η πρόσβαση είναι εξαιρετικά εύκολη.

Με μετρό
Σταθμός «Ακρόπολη» (Γραμμή 2)
www.ametro.gr

Με λεωφορείο
Στάση «Ερεχθείου» ή τέρμα διαδρομής (Αρ. Γραμμής 230)
www.oasa.gr
Αυτοκίνητο
Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις στάθμευσης στην ευρύτερη περιοχή. Πολύ εξυπηρετικός, αν και πιο μακριά, είναι ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων «Συγγρού-Φιξ» στη ομώνυμη στάση του μετρό (Γραμμή 2). Αν χρησιμοποιήσετε το μετρό για να επιστρέψετε από το Ηρώδειο, με την επίδειξη του εισιτηρίου του μετρό στα ταμεία του μετρό θα πληρώσετε τη μισή τιμή για τη στάθμευση του αυτοκινήτου.

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη