Ο Mario Biondi για μία συναυλία στο Ηρώδειο

Mario Biondi
live at the Acropolis
Στο Ηρώδειο
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

 

Ο σαγηνευτικός Mario Biondi, επιστρέφει στην Αθήνα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, με τις σημαντικότερες soul ιστορίες του, που θα ακουστούν για πρώτη φορά στον επιβλητικό χώρο του Ηρωδείου, για μία νύχτα κάτω από τα αστέρια, μαγική από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, γεμάτη πάθος και συναίσθημα, στη σκιά της Ακρόπολης.

Με τη βαθιά και αισθαντική χροιά του, θα μας ταξιδέψει στην εποχή των μεγάλων music halls, διατηρώντας παράλληλα το σύγχρονο στοιχείο αλλά και το «ιταλικό» ταμπεραμέντο του. Είτε τραγουδάει jazz, είτε soul standards, η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του, οι πλούσιες ενορχηστρώσεις και μελωδίες, καθώς και το απαράμιλλο στιλ του δημιουργούν ένα σύνολο που μαγνητίζει.

Η σπουδαία πορεία του Mario Biondi ξεκίνησε το 2004 και ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του, για να φτάσει να χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο νέος Barry White. Έχει μοιραστεί τη σκηνή με τον Αμερικανό θρύλο, Ray Charles, και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Chaka Kahn, Michael Bolton, Incognito και The Crusaders. Σημαντικός σταθμός στην μέχρι τώρα πορεία του είναι η συνεργασία του με τον παγκοσμίως γνωστό δημιουργό και συνθέτη, Burt Bacharach, ενώ η καλλιτεχνική του συνάντησή με τον βετεράνο της soulful house σκηνής, Dimitri From Paris, τον έφερε σε επαφή με ένα ευρύτερο ακροατήριο, το οποίο τον αγκάλιασε και έκτοτε τον ακολουθεί πιστά.

O Mario Biondi, επιστρέφει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, για να μας συνεπάρει με τις συγκλονιστικές και καθηλωτικές ερμηνείες του, αυτή τη φορά σε έναν χώρο που ταιριάζει περισσότερο από κάθε άλλον, σε αυτόν του Ηρωδείου, για μία μοναδική παράσταση που θα συζητηθεί και αναμφίβολα θα μας μείνει αξέχαστη!

Οργάνωση παραγωγής: gazarte

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 

Άνω Διάζωμα: 25ευρώ
Γ’ Ζώνη: 35 ευρώ
Β’ Ζώνη: 45 ευρώ
Α’ Ζώνη: 50 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β’: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Α’: 60 ευρώ

Προπώληση: 

-On line: Viva.gr

-Τηλεφωνικά: 11876

-Seven Spots | Reload Stores | WIND
 Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης - Evripidis Bookstores | Δήμος Αθηναίων | Αθηνόραμα
 Viva kiosk Σύνταγμα | Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Διεύθυνση: Οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη