Η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος!

Ευανθία Ρεμπούτσικα - Γιώργος Περρής
"Ηλιφάνεια"
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

 

Εκείνη, έχει συνδέσει το όνομά της με μερικές από τις σημαντικότερες μελωδίες του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού και του σύγχρονου κινηματογράφου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Εκείνος, είναι ο Έλληνας διεθνής τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια καταχειροκροτείται στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, με δισκογραφία που κατέκτησε κριτικούς και κοινό.Μαζί, η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Γιώργος Περρής φέρνουν την Ηλιοφάνεια σε επιλεγμένες πόλεις στην Ελλάδα, σε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα που συνδυάζει συγκίνηση, χαρά και συναίσθημα.

Η “Ηλιοφάνεια”, το τραγούδι που έγραψαν η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης για τον Γιώργο Περρή, αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό από την πρώτη κιόλας μέρα που παρουσιάστηκε επί σκηνής και αναμένεται να εξελιχθεί στην επιτυχία της Άνοιξης.
Το “Ποιος Φοβάται Την Αγάπη”, το συγκινητικό πρώτο single που κυκλοφόρησε από την συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, έγινε το σταυροδρόμι που συναντήθηκαν οι πορείες της καταξιωμένης συνθέτριας και του δυναμικά ανερχόμενου τραγουδιστή, κλέβοντας τις καρδιές του κοινού.

Οι κοινές τους συναυλίες θα ακροβατήσουν ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ευανθίας Ρεμπούτσικα (Το τσιγάρο, Αλεξάνδρεια, Στα λιμάνια), κομμάτια από τον κινηματογράφο και το θέατρο (Πολίτικη Κουζίνα, Νοτιάς, Συρανό ντε Μπερζεράκ, Βabam Ve Oglum) τραγούδια από την ξένη δισκογραφία του Γιώργου Περρή καθώς και τα ολοκαίνουργια τραγούδια της συνεργασίας τους.

Πληροφορίες:

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Ώρα έναρξης: 

Τιμή εισόδου: 

Προπώληση: 

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος:

Διέυθυνση: Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364

Περιοχή: Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 216 8091000

Πρόσβαση: Mε λεωφορείο ή συνδυασμό μετρό λεωφορείου

Από Κέντρο
Γραμμές Β2, 550: Οι εν λόγω γραμμές διέρχονται από τον σταθμό μετρό Συγγρού – Φιξ στον οποίο μπορείτε να μετεπιβιβαστείτε. Αποβιβάζεστε στη στάση «Ωνάσειο» στην κάθοδο της Λ. Συγγρού και κινείστε νότια με κατεύθυνση προς τη θάλασσα μέχρι την οδό Ευριπίδου (συμβολή με παράδρομο Λ. Συγγρού).

Από Γλυφάδα
Γραμμές Β2, 550: Αποβιβάζεστε στη στάση «Ευγενίδειο» στην άνοδο της Λ. Συγγρού και χρησιμοποιείτε την υπόγεια διάβαση προς την Καλλιθέα.

Από Πειραιά
Γραμμές Α1, Β1: Αποβιβάζεστε στη στάση «Τζιτζιφιές» επί της Λ. Εθνάρχου Μακαρίου. Στη συνέχεια κινείστε επί της οδού με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στην οδό Πεισιστράτου.

Τραμ: Αποβιβάζεστε στη στάση «Δέλτα Φαλήρου» και κινείστε προς τη θάλασσα μεταξύ του κλειστού γυμναστηρίου Τάε Κβον Ντο και της Εσπλανάδας έως ότου συναντήσετε τη σκάλα η οποία σας ανεβάζει στο επίπεδο της Εσπλανάδας.

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Σχετικά Άρθρα:

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη