Η Ευτυχία Μητρίτσα στο Σταυρό του Νότου!

Ευτυχία Μητρίτσα
"Στους δρόμους"
Στο Σταυρό του Νότου Club
Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η Ευτυχία Μητρίτσα ξαναβγαίνει ...στους δρόμους. Μετά τις επιτυχημένες χειμερινές τις εμφανίσεις και λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single, η Ευτυχία επιστρέφει για μία ακόμη βραδιά στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, την Πέμπτη 3 Μαΐου και μας καλεί να περιπλανηθούμε μαζί της ... στους δρόμους.

Eκεί έξω, που όλα συμβαίνουν, τα γλέντια μπλέκονται με τις ρομαντικές εξομολογήσεις, οι παρέες με τις μοναχικές φιγούρες, το αστικό τοπίο με τις μνήμες καταγωγής μας. Ακόμα πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακή, η Ευτυχία συναντά στους δρόμους χρώματα και μουσικές, στίχους που έχουμε την ανάγκη όλοι να τραγουδήσουμε: ταξιτζήδες, τσιγγάνους, γωνιές και ανοιχτές πλατείες, εξωτικούς ήχους από αγορές και παζάρια, από κουτούκια και ρεμπέτικα στέκια. Ένα γραμμόφωνο που αντηχεί σ᾽ ένα παράθυρο, καντάδες και κάπου κάπου πλανόδιους μουσικούς που ζωντανεύουν τη μουσική της υπαίθρου.

Με τη βαθιά συναισθηματική της ερμηνεία και τη χαρακτηριστική, ζεστή χροιά της φωνής της, καταφέρνει να συγκινεί και να συνδέει το χθες με το σήμερα, με έναν τρόπο προσωπικό, δικό της, σε ό,τι επιλέγει να τραγουδά.

Η Ευτυχία έχοντας ως τώρα πολλές αξιόλογες μουσικές συνεργασίες επί σκηνής (Γιώργος Νταλάρας, Μ. Λιδάκης, Δ. Ζερβουδάκης, Μ. Πασχαλίδης, Ν. Πορτοκάλογλου κ.α.) και τρία προσωπικά album (“Μυστικός Προοροσμός” “Σωσίβιο” και, το πιο πρόσφατο, “Αιώνια μέθη”), διανύει την πιο ώριμη ερμηνευτική της περίοδο, με τραγούδια παλαιότερα και νέα, που σταθερά κερδίζουν την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου στις εμφανίσεις της, όπως τα: “Χίλιες δεύτερες φορές”, το “Πηγάδι”, το “Mου λένε να μη σ᾽αγαπώ, αλλά και τα πιο καινούρια της: “Χίλιες φορές σε έχασα”, “Θα ξημερώσει ένα πρωί”, “Ηλέκτρα” κ.α.

Σ᾽αυτό το ταξίδι διαλέγει την πορεία της με πυξίδα το αίσθημα, εστιάζοντας στην αγάπη, τη χαρά, τον πόνο, τον έρωτα, τη γλύκα και την ελπίδα της ζωής. Πάει όπου χτυπάει η καρδιά.

Μαζί της επί σκηνής:
Βασίλης Κετεντζόγλου (κιθάρα)
Χρήστος Χάρης (πνευστά)
Ζαχαρίας Γερασκλής (μπουζούκι, λαούτο)
Στρατής Σκουρκέας (κρουστά)

Στον ήχο: Παναγιώτης Πετρονικολός Στα φώτα: Γιάννης Μπράτσης

Οργάνωση παραγωγής: artonica productions

Πληροφορίες:

Εμφάνιση: Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος: 12€ με ποτό

Τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

 

Σταυρός του Νότου

Διέυθυνση: Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37

Περιοχή: Νέος Κόσμος

Τηλέφωνο κρατήσεων:: 210 9226975

  Χάρτης

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη