Προτάσεις για θέατρο από το musicity.gr | Απρίλιος 2017!

Θεατρικές προτάσεις 
Απρίλιος 2017

 

Οι θεατρικές προτάσεις του μήνα από το musicity.gr!

 

Νίκη. Στο "Θέατρον - Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος". Τετάρτη έως Κυριακή.

Ο Σταμάτης Φασουλής σκηνοθετεί το best seller του Χρήστου Χωμενίδη σε μια παράσταση με ένα all star cast και μία από τις πιο ενδιαφέρουσες θεματικές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Φιλαρέτη Κομνηνού, Στέλιος Μάινας και Ευγενία Δημητροπούλου, είναι μερικοί μόνο από τους πρωταγωνιστές της παράστασης που παρουσιάζεται στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Περισσότερες πληροφορίες... εδώ

 

Θεία Κωμωδία του Δάντη. Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Τετάρτη έως Κυριακή.

Η Θεία Κωμωδία περιγράφει ένα ταξίδι προς το φως, που αρχίζει τον Απρίλιο του 1300. Επτά αιώνες μετά, μεταφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Ένα επικό αφηγηματικό ποίημα, συνολικής έκτασης 14.233 ομοιοκατάληκτων 11σύλλαβων στίχων, χωρισμένο σε τρία μέρη: Κόλαση, Καθαρτήριο, Παράδεισος. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Αργυρώ Χιώτη.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ


Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ. Στο Από μηχανής θέατρο. Τετάρτη έως Κυριακή

Το έργο του Έντουαρντ Άλμπυ «Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ», ανεβαίνει στο Από Μηχανής Θέατρο σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη, με τους Άκι Βλουτή, Νίκη Παλληκαράκη, Σαράντο Γεωγλερή και Τζωρτζίνα Λιώση. Ένα άγριο παιχνίδι στον οποίο θίγονται πολλά δίπολα. Άνδρας – γυναίκα, αγάπη - μίσος, γονιμότητα – στειρότητα, θύμα – θύτης, ιστορία - βιολογία, εκκλησία – παγανισμός. Και όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την επήρεια του αλκοόλ που ρέει άφθονο μέχρι το τέλος.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

Η δύναμη του σκότους . Στο Σύγχρονο Θέατρο. Σάββατο έως Τρίτη.

Η Ομάδα Νάμα καταπιάνεται με ένα αριστούργημα του Λέοντος Τολστόι, άγνωστο στο αθηναϊκό κοινό. Η δύναμη του σκότους, το άγνωστο αυτό αριστούργημα, είναι γραμμένο μέσα στη δίνη μια βαθύτατης εσωτερικής κρίσης και φωτίζει με σπαρακτικό τρόπο τις διαστάσεις της. Η Ελένη Σκότη και ο Γιώργος Χατζηνικολάου σκηνοθετούν και επιμελούνται το εγχείρημα.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση... εδώ

 

Ενημερωθείται για τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των θεάτρων εδώ... 

 

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη