Η Γιώτα Νέγκα στο Μύλος Club!

Γιώτα Νέγκα
Στο Μύλος Club
Σάββατο 1 & 8 Απριλίου 2017

 

Αμέσως μετά από μία σειρά θριαμβευτικών παραστάσεων και αλλεπάλληλων sold out στην Αθήνα, η Γιώτα Νέγκα μεταφέρει τη νέα της παράσταση στη Θεσσαλονίκη!

Για δύο μόνο Σάββατα, 1 και 8 Απριλίου, η Γιώτα Νέγκα θα παρουσιάσει την παράσταση «Τα τραγούδια που λες» στο MYLOS CLUB στη Θεσσαλονίκη. Μία παράσταση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και κατέκτησε κοινό και κριτικούς.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θυμάται τραγούδια που αγαπά, τραγούδια πολύτιμα από ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου, με κοινό χαρακτηριστικό τη σπουδαιότητα και την απήχησή τους.

Είδαμε:

Ενορχηστρώσεις ζεστές, τόσο ψιθυριστές, όσο και απόλυτα εξωστρεφείς και η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ασπιώτη υπέροχα ταιριαστή με την ίδια τη Νέγκα, το χώρο και τραγούδια που ερμήνευσε.

Είναι σύγχρονη η Γιώτα Νέγκα. Λαϊκή κατά κανόνα, με αγάπη στη μουσική και τους ήχους της ψυχής. Κλείνοντας το ανκόρ της θα πει τα «Θερινά τα σινεμά», έναν φόρο τιμής στο Λουκιανό. Παραλάσσοντας λοιπόν εκείνο τον τελευταίο στίχο, σας λέω πως η βραδιά του Σαββάτου στη Γιώτα Νέγκα ήταν από τις «νύχτες που περνούν και που θα ξαναρθούν» για τέσσερα ακόμα Σάββατο στο Plus του Σταυρού του Νότου. Περισσότερα...

[Κείμενο / review από τον Διονύση Χριστόπουλο για το Musicity.gr απο την παράσταση, 11/02/2017 ]  

Αγαπημένα, ιστορικά τραγούδια κορυφαίων συνθετών, τραγούδια που αποδέχτηκε ως «δώρο» από σπουδαίους δημιουργούς και έγιναν σταθμός στην πορεία της αλλά και απρόσμενες επιλογές, συνθέτουν μία απόλυτα προσωπική συναυλία, μία μουσική εξομολόγηση όπου το παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίζεται ευφυώς με το καινούριο. Ένα πρόγραμμα που αφήνει στο τέλος κάθε συναυλίας μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι.

Η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει στη νέα της συναυλιακή πρόταση τον δικό της μουσικό κόσμο και υπογραμμίζει όσα είναι, όσα έχει, όσα θέλει και όσα ονειρεύεται!

Μαζί της μία ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών:

Αντώνης Παλαμάρης – πιάνο
Νίκος Κατσίκης – μπουζούκι
Δημήτρης Κουζής – βιολί
Αλέξανδρος Τράμπας – μπάσο
Νίκος Καρατζάς – κρουστά

Σχεδιασμός ήχου, ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Χώνος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Management - Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

 Πληροφορίες:

 Έμφάνιση : Σάββατο 1 & 8 Απριλίου 2017

 Ώρα έναρξης: Ώρα προσέλευσης: 21:30 / Ώρα έναρξης: 22:30

 Τιμή εισιτηρίων: 12€, Προπώληση: 10€

 Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2310 510081

 Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ  Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφον  (Καλαμαριά)

 Στο εισιτήριο δεν περιλαμβάνεται ποτό και είναι μονο είσοδος θεάματος της συναυλίας, καθώς  και δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου. Σε περίπτωση που θελετε να εξασφαλίσετε θέση              καθημένου πριν την ημερομηνία της συναυλίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 2310 510081
 

Μύλος Club

Διεύθυνση:   Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία - Θεσσαλονίκη,

Τηλέφωνο: 2310 510 081 / Λεωφορεία 31 & 40, στάση "Ιχθυόσκαλα"

  Χάρτης

Έξυπνη αναζήτηση:

Που εμφανίζεται ο κάθε ηθοποιός ή τραγουδιστής;


"Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα" = Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις του καλλιτέχνη