Αποκλειστικό Ρεπορτάζ / Βackstage στο νέο video clip της Γιώτας Νέγκα - Οξυγόνο!

Η Γιώτα Νέγκα, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με το Νίκο Μωραΐτη και το Νίκο Μερτζάνο υπό τη σκέπη της νέας της δισκογραφικής εταιρείας, Panik Records, ετοιμάζεται να παρουσιάσει σε λίγες ημέρες το "Οξυγόνο", το πρώτο δείγμα του επερχόμενου δίσκου της, τον οποίο θα έχουμε στα χέρια μας στα τέλη του προσεχούς φθινοπώρου. Ένα τραγούδι με balkan στοιχεία, σε ρυθμό ρούμπας που εκτός από φωνή, απέκτησε και εικόνα ένα πρωινό γεμάτο φως.

Στα στενά της Πλάκας αλλά και τις μικρές οάσεις της Πάρνηθας, στους μικρούς παραδείσους της πόλης που στέκονται λίγα βήματα μακριά από το τσιμέντο της, εκείνη αναζητά το "Οξυγόνο". Εκείνο που χάνεται πίσω από τα μουντά φόντα, εκείνο που ξεχάσαμε την ανάγκη να το αναζητούμε, εκείνο που χάνει τη ζωτική του σημασία, όταν δε μπορούμε να αναγνωρίσουμε τις πραγματικές πηγές του. Τα κουπλέ σε μια μόνιμη αναζήτηση της αλήθειας αλλά τα ρεφραίν έρχονται να δώσουν απαντήσεις και να την κάνουν να καταλήξει: "Εσένα μόνο για οξυγόνο...".

Ο Κώστας Δημάς σκηνοθετεί το videoclip που θυμίζει ταινία μικρού μήκους και η Γιώτα Νέγκα πρωταγωνιστεί, ντυμένη στα λευκά, ανεμίζοντας τα πέπλα της πάνω από τις μαγικές γωνίες της πόλης, που σε πείσμα κάθε γκρίζου, επιμένουν να γεννούν τη ζωή.

 

Top νέες κυκλοφoρίες | Μουσική Σκηνή

Περισσότερα τραγούδια...